Al doilea volum din seria bestseller Kørner &537;i WernerSpitalele ar trebui s&259; fie spa&539;ii ale vindec&259;rii – dar în sec&539;ia de cardiologie a unuia dintre cele mai de seam&259; centre medicale din Copenhaga o asistent&259; umple o

Casa cu fluturi

de Katrine Engberg

Cod produs: 0000237169

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-93-1

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Al doilea volum din seria bestseller Kørner și Werner

Spitalele ar trebui să fie spații ale vindecării – dar în secția de cardiologie a unuia dintre cele mai de seamă centre medicale din Copenhaga o asistentă umple o seringă cu o supradoză de medicament pentru inimă și intră pe furiș în rezerva unui pacient în vârstă.

Șase zile mai târziu, un băiat care livrează ziarele face o descoperire macabră: cadavrul dezbrăcat al unei femei, care zace într-o fântână și are mici incizii pe brațe. Cauza morții? Tot sângele i-a fost scurs din corp.

Anchetatorul Jeppe Kørner, care își revine în urma unui divorț dureros, preia cazul.

Partenera lui, Anette Werner, aflată acum în concediu de maternitate după o sarcină neașteptată, nu mai are răbdare să stea acasă, unde e prinsă între un nou-născut și un soț la fel de solicitanți. Anette pornește pe străzi de una singură, dar se expune astfel unor pericole pe care nici nu și le poate închipui.

Investigația dezvăluie treptat lăcomia depravată care zace ca un putregai în inima instituțiilor de îngrijire – iar Jeppe și Anette găsesc lucruri care le îngheață sângele în vene…

Receptare critică

 

„Un roman original și captivant.”

The Times

„Problemele filosofice pe care le ridică romanul de față merită discutate.”

New York Times Book Review

„O carte plină de personalite, de personaje excentrice și de suspans și intrigă.”

Crime by the Book

„Engberg își aduce experiența de dansatoare și coregraf în lumea scrisului: nu există niciun pas greșit, niciun moment sau vreo mișcare nesincronizată.”

Booklist

 
 

Despre autor

Katrine Engberg (n. 1975, la Copenhaga) este o autoare daneză de romane de suspans. A fost dansatoare și coregraf pentru teatru și televiziune.
A debutat în 2016 ca scriitoare de crime cu romanul de față, care-i are în prim-plan pe detectivii Jeppe Kørner și Anette Werner. Cartea a fost bine primită de critici și, trei ani mai târziu, era încă pe prima poziție în topul vânzărilor. În 2017 a apărut al doilea volum din serie, urmat în 2018 de al treilea, care a urcat pe prima poziție în clasamentul bestsellerurilor din Danemarca cu cinci săptămâni înainte de publicare.
Drepturile pentru seria Kørner/Werner au fost vândute în 28 de țări, printre care Statele Unite, Rusia, Germania, Suedia și Norvegia. În Rusia, Germania și Norvegia, romanele ei au fost tot timpul pe lista celor mai vândute cărți.

Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-93-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 320
Autor

Katrine Engberg

Numar pagini 320
Scroll