Editia aniversara Cubic Fun Castelul Peles Resedinta Familiei Regale a Romaniei contine doua jocuri puzzle 3D Castelul Peles si Manastirea Curtea de ArgesCastelul Peles a fost construit intre anii 1873 si 1914 si este inconjurat de munti si paduri fiind inima orasului Sinaia Este plasat pe un traseu medieval care face legatura dintre Transilvania si Tara RomaneascaPovestea Castelului Peles incepe

Castelul Peles Romania Puzzle 3D 179 de piese MC164h

Cod produs: 0000184990

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Editia aniversara Cubic Fun Castelul Peles, Resedinta Familiei Regale a Romaniei, contine doua jocuri puzzle 3D: Castelul Peles si Manastirea Curtea de Arges.

Castelul Peles a fost construit intre anii 1873 si 1914 si este inconjurat de munti si paduri, fiind inima orasului Sinaia. Este plasat pe un traseu medieval care face legatura dintre Transilvania si Tara Romaneasca.

Povestea Castelului Peles incepe in anul 1870 in timpul domniei regelui Carol I. Istoria constructiei Castelului Peles este cuprinsa intr-o brosura inclusa in pachet, alaturi de instructiunile de asamblare.
 
Manastirea Curtea de Arges a fost construita intre anii 1515 – 1517 de catre Neagoe Basarab. Ansamblul cuprinde catedrala episcopala, unul dintre cele mai cunoscute monumente de arhitectura din Tara Romaneasca. Biserica a fost restaurata la cererea lui Carol I incepand cu anul 1875 de catre arhitectul francez Lecomte du Nouy.
 
Puzzle-ul reprezinta in detaliu celebrul monument si are 179 de piese si face parte din colectia 3D de la Cubic Fun. Aceasta cuprinde numeroase monumente din intreaga lume a caror istorie este gasita in brosurile din interiorul ambalajului.
 
 
 
Din colectia Cubic Fun fac parte si casute tematice si numeroase alte constructii care se asambleaza fara lipici.
 
 
 
Timpul de realizare a unui puzzle 3D difera in functie de numarul de piese.

Produse similare

Scroll