Pregateste-te pentru misiunile medievale ale Cavalerilor salvatori din Barkingburg cu Sparks si Claw de la Patrula CatelusilorAcest set de figurine de actiune vine cu o figurina exclusiva a catelusului Claw o figurina la scara mare a dragonului Sparks cu super aripile sale doua proiectile si o sa pentru cu care Claw sa calareasca Atat Sparks cat si Claw au detalii autentice si arata exact ca personajele din serial Cand vine timpul zborului foloseste clema de sa pentru a tine
 

Cavalerii salvatori din Patrula Catelusilor - Sparks Dragonul si Claw 6062105

Cod produs: 0000235177

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pregateste-te pentru misiunile medievale ale Cavalerilor salvatori din Barkingburg cu Sparks si Claw de la Patrula Catelusilor!!

Acest set de figurine de actiune vine cu o figurina exclusiva a catelusului Claw, o figurina la scara mare a dragonului Sparks cu super aripile sale, doua proiectile si o sa pentru cu care Claw sa calareasca! Atat Sparks cat si Claw au detalii autentice si arata exact ca personajele din serial! Cand vine timpul zborului, foloseste clema de sa pentru a tine pe Claw la locul lui, apoi tine-l pe Sparks de coada si apasa butonul usor de folosit de pe coada pentru a incepe sa bata din super aripile sale!

Fa-ti dragonul si catelusul sa zboare ca in serial si apasa pe coarnele lui Sparks pentru a lansa proiectilele „suflu de foc”! Pentru si mai multe moduri de a retrai scenele preferate din Patrula Catelusilor, cauta cateii si dragonii cavalerilor salvatori si cartierul general al castelului (figurine si set de joaca vandute fiecare separat). Acest set captivant este modalitatea perfecta de a va extinde colectia Patrulei Catelusilor si de a va incanta imaginatia prin jocuri de simulare distractive si captivante. Adu acasa aceasta distractie de dimensiunea dragonilor cu setul de figurine din cavalerii salvatori din Patrula Catelusilor, Sparks Dragonul si Claw!


Scroll