În 1888 Londra a fost terorizat&259; de un b&259;rbat misterios &351;i de pumnalul acestuia De la sfâr&351;itul lunii august &351;i pân&259; la începutul lui noiembrie acesta a comis cinci crime cunos­cute - poate chiar mai multe Apoi brusc crimele au încetatPoreclit de pres&259; Jack Spintec&259;torul acest personaj se strecura pe str&259;zile întunecoase &351;i înce&355;o&351;ate ale

Cei mai rai oameni din istorie - Jack Spintecatorul

Cod

Cod produs: 0000181148

producator

Editura: Niculescu SRL

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

În 1888, Londra a fost terorizată de un bărbat misterios şi de pumnalul acestuia. De la sfârşitul lunii august şi până la începutul lui noiembrie, acesta a comis cinci crime cunos­cute - poate chiar mai multe. Apoi brusc crimele au încetat.

Poreclit de presă Jack Spintecătorul, acest personaj se strecura pe străzile întunecoase şi înceţoşate ale districtului londonez Whitechapel, având ca ţintă femei, însă nelăsând în urma crimelor sale niciun indiciu care să-i dezvăluie identitatea şi niciun martor. Poliţia a fost pusă în mare difi­cultate, iar presa a luat-o razna. Până la urmă însă, nimeni nu a fost în stare să-l găsească pe Jack Spintecătorul.

Chiar şi astăzi, acest personaj continuă să-i fascineze pe oameni. Există detectivi amatori, specialişti în domeniu, cărţi, filme şi tururi cu ghizi care se concentrează asupra unei singure întrebări: cine a fost Jack Spintecătorul? Faceţi un pas în descoperirea răspunsului la această dilemă cu ajutorul cărţii de faţă, ce aruncă o privire mai profundă asupra vieţii lui Jack Spintecătorul, deoarece, deşi este unul dintre cei mai răi oameni care au trăit vreodată, legenda lui dăinuie.


Autor

Michael Burgan

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-38-0267-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 200
Numar pagini 200
Tip coperta Necartonat
Scroll