Din tot ce am putut scrie în aceast&259; carte este important s&259; abordez vindecarea spiritual&259; pentru a vorbi de ea cum se cuvine De vreme ce conflictele sunt în majoritate provocate de o interpretare a unei lipse de iubire solu&355;ia este s&259; repunem Iubirea în respectiva situa&355;ie &351;i f&259;când asta s&259; rezolvam conflictul procesul de vindecare inclusiv fizic&259; se poate instala    De

Cele 5 etape ale vindecarii

de Jaques Martel

Cod produs: 0000214115

Editura: Ascendent

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9050-36-1

Numar de pagini: 96

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Din tot ce am putut scrie în această carte, este important să abordez vindecarea spirituală pentru a vorbi de ea cum se cuvine. De vreme ce conflictele sunt în majoritate provocate de o interpretare a unei lipse de iubire, soluţia este să repunem Iubirea în respectiva situaţie şi, făcând asta, să rezolvam conflictul, procesul de vindecare, inclusiv fizică, se poate instala.
    De câteva zeci de ani, am întâlnit oameni care voiau ceva de la viaţă, fie la nivel material, emoţional sau spiritual şi simţeam că acest lucru e posibil pentru ei. Atunci i-am 
întrebat dacă sunt pregătiţi să facă schimbări în viaţa lor pentru a mulţumi Universului că Ie-a îndeplinit dorinţele.
    Am constatat deseori că oamenii nu sunt pregătiţi să schimbe mare lucru în viaţa lor şi în obişnuinţele lor pentru a obţine ceea ce-şi doresc. Ei acceptă să primească, dar fără să dea ei înşişi ceva.
Iii bine, e acelaşi lucru cu vindecarea: se poate întâmpla pe loc sau poate necesita timp şi efort pentru a se întâmpla, dar presupune câteva eforturi.
    În ce mă priveşte, eu personal continui să lucrez cu mine pe calea către vindecare care îmi va aduce mai multă Iubire şi pace interioară. (Jaqcues Martel)

Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9050-36-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 96
Tip coperta Necartonat
Autor

Jaques Martel

Numar pagini 96
Scroll