Aveti impresia ca va învârtiti într-un cerc în parcursul vostru personal Vi se întâmpla sa repetati o situatie dificila pe care credeati ca ati încheiat-o deja Poate nu ati stiut unde sa cautati raspunsurileAceasta noua carte a doamnei Lise Bourbeau la fel de concreta ca si cele dinainte demostreaza faptul ca toate dificulatile de ordin fizic emotional sau mental îsi au originea în cinci rani importante respingerea

Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine

de Lise Bourbeau

Cod produs: 0000231657

Editura: Ascendent

Data aparitie: 2021

Editie: Editia a VIII a

Numar de pagini: 171

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Aveti impresia ca va învârtiti într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se întâmpla sa repetati o situatie dificila pe care credeati ca ati încheiat-o deja? Poate nu ati stiut unde sa cautati raspunsurile.

Aceasta noua carte a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concreta ca si cele dinainte, demostreaza faptul ca toate dificulatile de ordin fizic, emotional sau mental îsi au originea în cinci rani importante: respingerea, abandonul, umilirea, tradarea si nedreptatea. Datorita unei descrieri foarte amanuntite a acetsor rani si a mastilor pe care le-ati creat pentru a nu le vedea, simti si mai ales pentru a nu le recunoaste, veti reusi sa identificati cauzele reale ale unei anumite probleme din viata voastra. Aceste masti va vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrasarea sau slabirea exagerata a unor persoane.

Aceasta carte va va permite sa întreprindeti demersul de vindecare corect, cel care va conduce spre rezultatul cautat: acela de a fi voi însiva. În acelasi timp veti descoperi fortele puternice înnascute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vietii fiecaruia.

Lise Bourbeau va propune, ca întotdeauna, în ultima parte a cartii, o solutie practica pentru a reusi sa transformati problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a va dezvolta si pentru a redeveni constienti de faptul ca sunteti un DUMNEZEU creator.


Data aparitie 2021
Editie Editia a VIII a
Numar de pagini 171
Tip coperta Necartonat
Autor

Lise Bourbeau

Numar pagini 171
Scroll