Totu a inceput intr-o luni dimineata cand tatal meu faimosul arheolog James Callender ne-a spus - Copii plecam in Egipt Prietenii nostri Detectivii calatoresc intruna De data asta se duc la Londra; parintii lor au fost invitati sa studieze celebrul papirus al lui Hunefer expus la British Museum In aceeasi sala cu papirusul se afla un fel de cufar altarul lui Anubis si numai ei observa cu gura cascata cum un cuplu suspect se apropie de el cu intentii

Clubul detectivilor - Altarul lui Anubis

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000226033

Editura: Girasol

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-024-196-6

Numar de pagini: 142

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Totu, a inceput intr-o luni dimineata, cand tatal meu, faimosul arheolog James Callender, ne-a spus: - Copii, plecam in Egipt!
 
Prietenii nostri Detectivii calatoresc intruna. De data asta se duc la Londra; parintii lor au fost invitati sa studieze celebrul papirus al lui Hunefer, expus la British Museum. In aceeasi sala cu papirusul se afla un fel de cufar, altarul lui Anubis, si numai ei observa cu gura cascata cum un cuplu suspect se apropie de el cu intentii rele... ceea ce va da nastere unor peripetii incredibile si unui neasteptat interes al Detectivilor pentru opera! 

Data aparitie 2021
ISBN 978-606-024-196-6
Numar de pagini 142
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 142
95 Colectiv redactional

De acelasi autor

Produse similare

Scroll