Codul de procedura fiscala comentat &537;i adnotat 2022 continua evolu&539;ia edi&539;iei 2021 con&539;inand atat comentarii ale autorului cat &537;i unele clarificari aduse de jurispruden&539;a na&539;ionala &537;i europeana A&537;a cum v-am obi&537;nuit sub textul actualizat al articolelor noului Cod de procedura fiscala au fost inserate acte normative de aplicare de exemplu instruc&539;iunile privind procedura de contestare a actelor administrative

Codul de procedura fiscala comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara

de Emilian Duca

Cod produs: 0000240689

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-39-1079-1

Numar de pagini: 624

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Codul de procedura fiscala comentat și adnotat (2022) continua evoluția ediției 2021, conținand atat comentarii ale autorului, cat și unele clarificari aduse de jurisprudența naționala și europeana.

 

Așa cum v-am obișnuit, sub textul actualizat al articolelor noului Cod de procedura fiscala au fost inserate acte normative de aplicare (de exemplu, instrucțiunile privind procedura de contestare a actelor administrative fiscale), trimiteri la legislația secundara sau complementara, dupa caz, precum și extrase din jurisprudența relevanta pentru interpretarea corecta a dispozițiilor legale. In continuare, au fost incluse comentariile autorului, precum și note referitoare la doctrina și la practica administrativa și judiciara. Toate aceste elemente reprezinta instrumente de validare sau de ghidare pentru formularea propriilor opinii și interpretari ale legislației fiscale.

 

In completarea textului Codului, sub forma de Anexe, au fost incluse deciziile Comisiei fiscale centrale și ale Comisiei de proceduri fiscale privind probleme de procedura fiscala; legislația secundara (eșalonari la plata, noua procedura de rambursare a TVA, procedura de restituire a sumelor de la buget, reglementari privind controlul fiscal, prețurile de transfer, soluțiile fiscale anticipate și acordurile de preț in avans); legislația conexa (reglementarea cazierului fiscal – inclusiv lista contravențiilor și a infracțiunilor din domeniul fiscal care se inscriu in acesta, regimul contravențiilor, Legea contenciosului administrativ și Legea evaziunii fiscale).

 

Lucrarea se adreseaza atat profesioniștilor din domeniul fiscal, cat și tuturor celor care doresc sa ințeleaga normele juridice care guverneaza activitatea autoritaților fiscale. Informațiile cuprinse in aceasta vin in sprijinul activitații practicienilor, in sensul reducerii efortului de actualizare a informației și de valorificare a experienței anterioare


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-39-1079-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 624
Tip coperta Necartonat
Autor

Emilian Duca

Numar pagini 624
Scroll