CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA 2019EDITIE SPIRALATA COPERTA CARTONATAINCLUDEcorelatii cu vechile reglementaridispozitii de aplicaredecizii ale Curtii Constitutionalerecursuri in interesul legiihotarari prealabiledispozitii conexeindex Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala 2019 editie

Codul penal si codul de procedura penala 2019 (editie spiralata)

Cod

Cod produs: 0000197906

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA 2019

(EDITIE SPIRALATA, COPERTA CARTONATA)

INCLUDE:

  • corelatii cu vechile reglementari
  • dispozitii de aplicare
  • decizii ale Curtii Constitutionale
  • recursuri in interesul legii
  • hotarari prealabile
  • dispozitii conexe
  • index

 

Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala 2019 (editie spiralata), ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, tiparita pe hartie alba de calitate superioara si beneficiind de o coperta cartonata, cuprinde Codul penal si Codul de procedura penala actualizate, articolele celor doua Coduri fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

 

Volumul Codul penal si Codul de procedura penala 2019 (editie spiralata) include decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile, precum si corelatii cu reglementarile anterioare.

Indexul plasat la finalul fiecarui Cod faciliteaza utilizarea lucrarii, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, respectiv in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala 2019 (editie spiralata) este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

 


Autor

Colectiv redactional

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0274-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 472
Numar pagini 472
Tip coperta Necartonat
Scroll