O enciclopedie ilustrata de arta lansata si premiata in Frankfurt pe Main Contine 300 de opere din urmatoarele muzee europene LuvruGaleriile Uffizi din Florenta Dresda si galeriile de arta din Praga Varsovia si Bucuresti Fiecare opera este comentata Aici gasiti informatii complete si despre opere si despre autori autori precum Sandro Botticeli Filipepi Leonardo da Vinci Eugene Delacroix Alexandros de Antioch Jacob Jordans Bernardino di Betto Betti Bernaert de Rijckere Paris

Comorile Muzeelor Europene

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000246895

Editura: Roossa Books

Data aparitie: 2012

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-5-91926-169-8

Numar de pagini: 336

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
O enciclopedie ilustrata de arta, lansata si premiata in Frankfurt pe Main. Contine 300 de opere din urmatoarele muzee europene: Luvru,Galeriile Uffizi din Florenta, Dresda si galeriile de arta din Praga, Varsovia si Bucuresti. Fiecare opera este comentata. Aici gasiti informatii complete si despre opere si despre autori, autori precum: Sandro Botticeli Filipepi, Leonardo da Vinci, Eugene Delacroix, Alexandros de Antioch, Jacob Jordans, Bernardino di Betto Betti, Bernaert de Rijckere, Paris Bordone, Nicolae Grigorescu, etc.
 
Rezolutia imaginilor este maxima, culorile - apropiate originalelor, paginile - hartie finlandeza, tratata special, lucioasa, coperta imbracata in matase naturala argintata, cantul paginilor protejat de razele solare de un strat suflat de argint. O carte de colectie cu un continut de valoare.

Data aparitie 2012
Editie Editia a II a
ISBN 978-5-91926-169-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 336
Tip coperta Cartonat
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 336

De acelasi autor

Produse similare

Scroll