Aceasta carte este scrisa din iubire si din nevoia profunda de a impartasi cititorului o practica de meditatie ce cultiva compasiunea neconditionata Practica se numeste RAIN si este descrisa in termeni cuprinzatori usor de inteles si de pus in aplicare In RAIN invatam cei patru pasi esentiali ce conduc la compasiune Recunoaste Accepta Investigheaza si Hraneste Acesti pasi calauzitori sunt un real colac de salvare pentru noi toti oricand ne simtim stresati speriati confuzi sau

Compasiune neconditionata - Descopera iubirea si iertarea eliberand fricile prin cele patru tehnici ale practicii R.A.I.N.

de Tara Brach

Cod produs: 0000235882

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-111-953-3

Numar de pagini: 256

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Aceasta carte este scrisa din iubire si din nevoia profunda de a impartasi cititorului o practica de meditatie ce cultiva compasiunea neconditionata. Practica se numeste RAIN si este descrisa in termeni cuprinzatori, usor de inteles si de pus in aplicare. In RAIN invatam cei patru pasi esentiali ce conduc la compasiune: Recunoaste, Accepta, Investigheaza si Hraneste. Acesti pasi calauzitori sunt un real colac de salvare pentru noi toti, oricand ne simtim stresati, speriati, confuzi sau precipitati. Mai mult decat atat, RAIN ofera calea de acces catre o viata autentica si ne ajuta sa construim o rezilienta launtrica, incredere in inima noastra inteleapta. RAIN ne invata sa spunem DA vietii, iar in acest DA sa fie adevarul, profunzimea si spiritul fiintei noastre. Ne invata sa traim din plenitudinea potentialului nostru.

Explicatia stiintifica a acestui demers este ca RAIN ne ajuta sa cultivam un creier integrat. Respectiv, atunci cand suntem provocati emotional, in loc sa suferim o deturnare limbica completa, ramanem constienti de ceea ce se intampla si avem astfel un acces mai mare la resursele noastre interioare.

Intr-un context in care oprimarea populatiilor nedominante, violenta, consumul nesustenabil sunt expresii globale ale suferintei care ameninta Pamantul, volumul Compasiune neconditionata ne invita, prin practica RAIN, sa ne intoarcem la noi si in noi, sa ne dedicam trezirii inimilor noastre si sa incepem astfel procesul de vindecare al pretioasei noastre lumi. Compasiunea neconditionata exprima adevarul interdependentei noastre si al apartenentei reciproce. A trai fiindu-ne fideli noua insine inseamna, in intelesul deplin al expresiei, a trai fideli caii noastre colective de vindecare si libertate, aspiratiei noastre comune catre o lume pasnica si iubitoare.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-973-111-953-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 256
Autor

Tara Brach

Numar pagini 256
Scroll