Un ghid revolu&539;ionar care te înva&539;&259; cum s&259; construie&537;ti rela&539;ii pline de satisfac&539;ii cu colegii prietenii partenerii &537;i familia inspirat din programul de master „Dinamica interpersonal&259; alintat de studen&539;i „Touchy-Feely sus&539;inut de autori la &536;coala de Afaceri a Universit&259;&539;ii StanfordCapacitatea de a crea rela&539;ii puternice cu ceilal&539;i este esen&539;ial&259; pentru o

Conecteaza-te

de David Bradford, Carole Robin

Cod produs: 0000229500

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-789-247-5

Numar de pagini: 368

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Un ghid revoluționar, care te învață cum să construiești relații pline de satisfacții cu colegii, prietenii, partenerii și familia, inspirat din programul de master „Dinamica interpersonală" (alintat de studenți „Touchy-Feely") susținut de autori la Școala de Afaceri a Universității Stanford.
Capacitatea de a crea relații puternice cu ceilalți este esențială pentru o viață împlinită și pentru a deveni mai eficient la locul de muncă. Mulți dintre noi ne luptăm permanent să construim conexiuni personale și profesionale solide sau suntem incapabili să gestionăm dificultățile care apar în momentul în care devenim mai apropiați unii de alții. O relație excepțională – acea relație în care ne simțim pe deplin înțeleși și sprijiniți – poate părea ceva magic. Însă adevărul este că procesul de construire și hrănire a acestor relații este unul care poate fi teoretizat, învățat și aplicat.
Câteva decenii la rând, David Bradford și Carole Robin au susținut prelegeri pe tema competențelor de relaționare (acele soft skills atât de căutate în ziua de azi) în cadrul programului de master al Școlii de Afaceri a Universității Stanford, au fost coach și consultanți pentru sute de directori executivi.
„Conectează-te" te învață cum să îți transformi relațiile superficiale în unele excepționale cultivând autenticitatea, vulnerabilitatea și onestitatea, fiind dispus să soliciți și să oferi ajutor, să îți asumi angajamente și să gestionezi productiv conflictele. Conceptele autorilor sunt exemplificate cu studii de caz și susținute de rezultatele cercetărilor în domeniu. Cartea este o resursă importantă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească relațiile existente și să construiască relații noi, în orice etapă a vieții sale.

„Acum e mai clar decât oricând că pentru a avea o viață satisfăcătoare și sănătoasă e esențial să-ți clădești relații excepționale. «Conectează‑te» este o carte practică și universală, pe care o recomand cu încredere; ne arată că, învățând să ne conectăm cu noi înșine, ne putem conecta mai ușor cu ceilalți și putem construi relații înfloritoare." — Arianna Huffington, fondatoare și manager executiv al companiei Thrive Global

„La LinkedIn, «Relationships Matter"» (relațiile contează) este una dintre valorile noastre esențiale, deoarece conexiunile personale pe care ți le creezi rezistă și dacă schimbi serviciul, compania, cariera. «Conectează‑te» oferă o hartă convingătoare și extrem de accesibilă pentru construirea unor relații care ne pot aduce succes profesional și împlinirea personală. Recomand cu încredere această carte." — Reid Hoffman, co-fondator LinkedIn și co-autor al cărților Blitzscaling și The Alliance

David Bradford este Conferențiar Emerit, ținând cursuri de leadership la Școala de Afaceri a Universității Stanford, unde a participat la elaborarea cursului de „Dinamică interpersonală" („Touchy Feely"). Trăiește în Berkeley, California, cu soția sa cu care este căsătorit de mai bine de cincizeci de ani.

Carole Robin a fost Conferențiar, ținând cursuri de leadership timp de mai mult de 20 de ani la Universitatea Stanford, înainte de a fi unul dintre autorii cursului „Leaders in Tech" creat special pentru a adapta principiile și procesele „Touchy Feely" pentru managementul executiv al companiilor din Silicon Valley. Trăiește în Palo Alto, California, împreună cu soțul ei cu care este căsătorită de treizecișicinci de ani.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-789-247-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 368
Tip coperta Necartonat
Autor

David Bradford, Carole Robin

Numar pagini 368
Scroll