Culegere Trigonometrie clasa 9Culegerea de exercitii Matematica Clasa a IX-a Sinteze si teorie Algebra Geometrie-Trigonometrie a fost realizata de Catalin Petru Nicolescu si Madalina Yupari Z Williams si publicata de editura Icar in 2014Culegere matematica clasa 9 algebra geometrieAceasta culegere de matematica pentru clasa 9 reprezinta un suport excelent deoarece ajuta in fixarea si aprofundarea cunostintelor atingerea de performanta autoevaluare si evaluare

Culegere de matematica clasa a IX a. Algebra, geometrie, trigonometrie

de Catalin Petru Niculescu

Cod produs: 0000254663

Editura: Top Publishing

Data aparitie: 2023

ISBN: 978-606-9702-30-7

Numar de pagini: 498

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Culegere Trigonometrie clasa 9
Culegerea de exercitii. Matematica, Clasa a IX-a. Sinteze si teorie. Algebra, Geometrie-Trigonometrie a fost realizata de Catalin Petru Nicolescu si Madalina Yupari Z. Williams si publicata de editura Icar in 2014.

Culegere matematica clasa 9 algebra geometrie
Aceasta culegere de matematica pentru clasa 9 reprezinta un suport excelent deoarece ajuta in fixarea si aprofundarea cunostintelor, atingerea de performanta, autoevaluare si evaluare sumativa.

 

Culegere matematica clasa 9 Trigonometrie este grupata in 3 parti: Algebra, care cuprinde 6 capitole, Geometrie, un capitol, si Trigonometrie, care cuprinde 2 capitole, iar la final poate fi intalnita sectiunea Bibliografie selectiva.

 

Prima parte, Algebra, cuprinde tematici precum numerele reale, multimi, progesii si functiile de gradul intai si al doilea.

 

Capitolul dedicat Geomerie se axeaza pe vectori in plan, iar partea de Trigonometrie acopera elementele de trigonometrie si aplicatiile acesteia in geometria in plan.

 

Culegere exercitii matematica clasa 9 Trigonometrie poate fi folosita la orele de matematica, acasa si pentru pregatirea pentru concursuri, olimpiade si examene, oferind o baza solida a notiunilor fundamentale din aceste trei arii ale matematicii.


Data aparitie 2023
ISBN 978-606-9702-30-7
Numar de pagini 498
Tip coperta Necartonat
Autor

Catalin Petru Niculescu

Numar pagini 498
Scroll