Cum sa iti imbunatatesti relatia de cuplu fara sa vorbesti despre asta - dr Patricia Love dr Steven Stosny  b&259;rba&355;ii au dreptate discu&355;iile despre rela&355;ia de cuplu nu sunt de niciun folos Patricia Love &351;i Steven Stosny au descoperit c&259; abord&259;rile diferite ale partenerilor se datoreaz&259; unor importante deosebiri biologiceDe fapt schimbul de opinii le ajut&259; pe femei

Cum sa iti imbunatatesti relatia de cuplu fara sa vorbesti despre asta

de Dr.Patricia Love

Cod produs: 0000196370

Editura: Psihobooks

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94774-1-0

Numar de pagini: 255

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Cum sa iti imbunatatesti relatia de cuplu fara sa vorbesti despre asta - dr. Patricia Love, dr. Steven Stosny
 
... bărbaţii au dreptate: discuţiile despre relaţia de cuplu nu sunt de niciun folos. Patricia Love şi Steven Stosny au descoperit că abordările diferite ale partenerilor se datorează unor importante deosebiri biologice.

De fapt, schimbul de opinii le ajută pe femei să se simtă mai conectate, dar îi face pe bărbaţi să se îndepărteze. Chiar şi pornite cu cele mai bune intenţii, discuţiile despre relaţie nu o îmbunătăţesc deloc, ba chiar îi împing pe parteneri să se înstrăineze. Şi nu are nimic de-a face cu lipsa de interes sau cu „abilităţile slabe de comunicare" ale partenerului. De fapt, îi va face să se simtă mai rău! Deci, indiferent dacă ea îl forţează să vorbească sau nu, ambii ajung să se simtă dezamăgiţi şi deconectaţi. Această singurătate a deconectării se află în centrul tuturor certurilor sau tăcerilor apăsătoare, alimentând dezamăgirea sau resentimentele. De asemenea, duce la distanţarea care vă poate distruge relaţia.

Cartea de faţă este un ghid indispensabil, bogat în sfaturi practice despre comportamentele care construiesc sau distrug relaţiile. Volumul explică diferenţele de percepţie dintre bărbaţi şi femei şi dezvăluie un adevăr incredibil despre fericirea maritală: dragostea nu înseamnă comunicare, dragostea înseamnă conexiune.
 
Relaţia voastră poate eşua fără ca vreunul dintre voi să facă ceva greşit, dacă nu înţelegeţi măsura in care frica şi ruşinea vă deconectează pe unul de celălalt. înţelegerea principalelor vulnerabilităţi ale fiecăruia şi învăţarea modului de a le gestiona vă va oferi o nouă perspectivă asupra relaţiei voastre - o perspectivă duală, bazată pe ambele puncte de vedere -, care conduce la o conexiune...

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-94774-1-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 255
Tip coperta Necartonat
Autor

Dr.Patricia Love

Numar pagini 255
Scroll