Atunci cand Elizabeth Hotchkiss gaseste din intamplare un exemplar din „Cum sa te mariti cu un marchiz“ in biblioteca doamnei pentru care lucreaza tanara e convinsa ca vreun cunoscut e pus pe farse lipsite de inima Elizabeth are trei frati mai mici de crescut si stie ca trebuie sa se marite cu un domn bogat dar n-ar fi crezut vreodata ca avea sa ajunga intr-o situatie cu adevarat disperata Un ghid de seductie ar putea fi lucrul potrivit Si ce rau ar putea sa faca o

Cum sa te casatoresti cu un marchiz

de Julia Quinn

Cod produs: 0000205058

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-8991-96-5

Numar de pagini: 367

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Atunci cand Elizabeth Hotchkiss gaseste din intamplare un exemplar din „Cum sa te mariti cu un marchiz“ in biblioteca doamnei pentru care lucreaza, tanara e convinsa ca vreun cunoscut e pus pe farse lipsite de inima. Elizabeth are trei frati mai mici de crescut si stie ca trebuie sa se marite cu un domn bogat, dar n-ar fi crezut vreodata ca avea sa ajunga intr-o situatie cu adevarat disperata. Un ghid de seductie ar putea fi lucrul potrivit. Si ce rau ar putea sa faca o privire? 

El isi face propriile reguli...

James Sidwell, marchizul de Riverdale, a fost chemat s-o salveze pe matusa sa din ghearele cuiva care o santajeaza, iar sarcina ii cere sa se deghizeze in administrator de mosie. Principalul sau suspect este Elizabeth, insotitoarea matusii sale. Intrigat de tanara atragatoare, cu volumul ei de reguli, el se ofera galant sa o ajute sa-si gaseasca un sot, dandu-i voie sa-si incerce puterea de seductie pe el. Cand Elizabeth se dovedeste minunat de priceputa, James isi da seama ca exista o singura regula care merita respectata, anume ca tanara trebuie, intr-adevar, sa se marite cu un marchiz.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-8991-96-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 367
Tip coperta Necartonat
Autor

Julia Quinn

Numar pagini 367
Scroll