Cum s&259; te conectezi cu naturaDorin&355;a de a ne conecta cu natura nu este comun&259; Majoritatea oamenilor nu bag&259; de seam&259; sunetele p&259;s&259;rilor din jur Pot ignora cea mai splendid&259; form&259; a unei flori s&259;lbatice &537;i nu v&259;d frumuse&539;ea insectei de la picioarele lor „Cu siguran&539;&259;” i-am putea auzi spunând „doar acei geologi care au ales sa ias&259; din societate pot g&259;si o piatr&259;

Cum sa te conectezi cu natura

Cod

Cod produs: 0000212960

producator

Editura: VELLANT

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cum să te conectezi cu natura?

Dorinţa de a ne conecta cu natura nu este comună. Majoritatea oamenilor nu bagă de seamă sunetele păsărilor din jur. Pot ignora cea mai splendidă formă a unei flori sălbatice și nu văd frumusețea insectei de la picioarele lor. „Cu siguranță”, i-am putea auzi spunând, „doar acei geologi care au ales sa iasă din societate pot găsi o piatră interesantă". Aceasta este perspectiva comună. Este o perspectivă pe care o au mulţi oarneni care şi-ar dori să aibă vieți mai interesante.

Într-o epocă a confuziei morale și practice, cărţile de autocunoaştere au nevoie iminentă de regândire și reabilitate. Colecția School of Life susține această direcție discutând o serie de o serie de probleme ale vieții,printre care sănătatea mintală, banii, cariera, tehnologia și nevoiade a schimba lumea.

Alain de Botton, Coordonatorul colecției.

TRISTAN GOOLEY este scriitor, navigator și explorator. Este autorul cărţilor The Natural Navigator şi The Natural Explorer. A scris pentru publicaţii precum Sunday Times, The New York Times, Financial Times şi Geographical Magazine.Tristan a condus expediţii pe cinci continente, a căţărat munţi din Europa, Africa și Asia, a navigat cu ambarcațiuni de dimensiuni mici pe oceane şi a zburat cu aeronave mici pâna în Africa și Arctica. Este singura persoană în viaţă care a zburat şi a navigat solo peste și prin Atlantic, fiind membru al institutului Regal de Navigație și al Societății Geografice Regale.


Autor

Tristan Gooley

Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9801-01-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 159
Numar pagini 159
Tip coperta Necartonat
Scroll