Cum sa vand ceva ce NU SE POATE VINDE Pur &537;i simplu nu in&539;eleg de ce socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ De ce merg sa cumpar hartie igienica &537;i vanzatorul ala reu&537;e&537;te sa-mi bage pe gat confeti pentru petrecere &537;i manu&537;i de gradinarit Nici macar nu aveam nevoie de a&537;a ceva &537;i totu&537;i AM CUMPARAT Oare trebuie neaparat sa ma implic in ultimul hal atunci cand vreau sa vand ceva cuiva Nu se poate mai

Cum sa vinzi o pereche de bocanci in toiul verii

Cod

Cod produs: 0000181067

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cum sa vand ceva ce NU SE POATE VINDE? Pur și simplu nu ințeleg de ce socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. De ce merg sa cumpar hartie igienica și vanzatorul ala reușește sa-mi bage pe gat confeti pentru petrecere și manuși de gradinarit? Nici macar nu aveam nevoie de așa ceva și totuși AM CUMPARAT! 

Oare trebuie neaparat sa ma implic in ultimul hal atunci cand vreau sa vand ceva, cuiva? Nu se poate mai simplu? 

Ba da, sigur ca se poate mai simplu. Mai simplu, mai puțin, mai ieftin, mai sarac, mai fara clienți, mai fara vanzari și mai fara profit. 

„Petra ne ofera o lectura spumoasa, presarata cu povești amuzante, emoti- onante, lecții valoroase și tehnici testate de vanzari și marketing care ne vor schimba radical percepția cu privire la rolul pe care il are un VANZATOR in orice organizație.'” 


Autor

Boanta Petra

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-94572-5-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 200
Numar pagini 200
Tip coperta Necartonat
Scroll