Daca e miercuri e bunicul Cand vine ziua de miercuri Simon trebuie sa stea la bunici Acolo nu e internet timpul trece greu si ziua de miercuri e cea mai nesuferita La toate astea se adauga si bunicul care e uneori cu capu-n capsuneDa bunicul e uneori cu capu-n capsune Sau in nori Vorbeste in dodii si inventeaza cele mai neauzite intamplari despre tineretea lui Starnit de cate un obiect oarecare adus de Simon bunicul are de spus cate o poveste noua de fiecare

Daca e miercuri, e bunicul!

de Emmanuel Bourdier

Cod produs: 0000246197

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8986-56-2

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Daca e miercuri, e bunicul! Cand vine ziua de miercuri, Simon trebuie sa stea la bunici. Acolo nu e internet, timpul trece greu si ziua de miercuri e cea mai nesuferita. La toate astea se adauga si bunicul, care e uneori cu capu-n capsune.

Da, bunicul e uneori cu capu-n capsune. Sau in nori. Vorbeste in dodii si inventeaza cele mai neauzite intamplari despre tineretea lui. Starnit de cate un obiect oarecare adus de Simon, bunicul are de spus cate o poveste noua de fiecare data cand este intrebat ce meserie a avut.

Intr-o miercuri, bunicul isi povesteste tineretea de pirat. In alta miercuri, recunoaste ca fusese, de fapt, rege. Miercurea urmatoare marturiseste un mare secret: a fost, de fapt, detectiv!
Cine sa-l mai creada pe bunicul? Dar, la urma urmei, de ce nu l-ar crede? Simon e din ce in ce mai captivat de povestile lui si incepe sa astepte cu infrigurare ziua de miercuri, cea mai palpitanta zi a saptamanii. Pentru ca daca e miercuri, e bunicul! Iar bunicul are mereu o poveste incredibila de spus.

Cuvinte pe care sa le iei cu tine
a fi cu capu-n capsune - a fi cu capu-n nori, a vorbi in dodii, a inventa povesti atunci cand mintea ti se incetoseaza si iti uiti bucati din viata. A fi atins de senilitate si a face din ea poveste.
 
Expresie inventata de autor si inspirata de cantecul Strawberry Fields Forever al trupei Beatles.

Traducere din limba franceza de Svetlana Carstean.
Ilustratii alb-negru de Simon Laurent.

Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-8986-56-2
Loc aparitie Bucuresti
Tip coperta Necartonat
Autor

Emmanuel Bourdier

Scroll