Dama cu camelii - Alexandre Dumas fiulDaca numele lui Alexandre Dumas-tatal e celebru la noi pentru sutele de volume datorate geniului sau romane ca Cei trei muschetari Contele de Monte-Cristo Dupa douazeci de ani etc si piese de teatru precum Don Juan de Marana Kean sa devenind foarte populare nu mai putin si  Alexandre Dumas-fiul a castigat simpatia publicului care-l cunoaste mai ales datorita pieselor Denisa si Dama cu camelii jucate pe toate marile scene ale

Dama cu camelii

de Alexandre Dumas fiul

Cod produs: 0000214531

Editura: andreas

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-765-059-4

Numar de pagini: 240

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dama cu camelii - Alexandre Dumas fiul

Daca numele lui Alexandre Dumas-tatal e celebru la noi, pentru sutele de volume datorate geniului sau, romane ca: Cei trei muschetari, Contele de Monte-Cristo, Dupa douazeci de ani etc. si piese de teatru precum: Don Juan de Marana, Kean s.a., devenind foarte populare, nu mai putin si  Alexandre Dumas-fiul a castigat simpatia publicului, care-l cunoaste mai ales datorita pieselor Denisa si Dama cu camelii, jucate pe toate marile scene ale teatrului.

Subiectul romanului e vesnica poveste a femeii pierdute, care nu merita hula, ci mila noastra, si despre care Victor Hugo a scris:

 

"Sa nu insulti femeia in mersu-i spre cadere;

Nu stii sub ce povoara sarmanu-i suflet piere!"

 

Elaborat intr-un stil concis, cu multe idei frumoase, avand scene alerte, care nu fac sa lancezeasca actiunea, romanul are darul de a tine mereu vie atentia cititorului si de a-l induiosa pana la lacrimi.

Daca multi vor plange, citind aceste pagini, e pentru ca povestirile inchipuite nu pot atinge niciodata dramatismul scenelor traite si sfarsite in lacrimi sau moarte. Si, intr-adevar, "Dama cu camelii" nu-i decat povestea tragica a unei intamplari adevarate. Tot Parisul de pe la 1854 a cunoscut-o pe eroina prezentata aici sub numele de Margareta Gautier, al carei portret fizic si moral pare a fi scris de Alexandre Dumas-fiul cu propriile lacrimi.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-765-059-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 240
Autor

Alexandre Dumas fiul

Numar pagini 240
Scroll