Exprimarea furiei a fost condamnata mereu si nici in prezent nu se bucura de o reputatie prea buna Manifestarea furiei in special de catre femei atrage dupa sine diverse etichetari slabiciune defect de caracter impolitete proasta-crestere Suntem educati si sfatuiti in spiritul concilierii al mascarii adevaratelor noastre emotii de dragul aparentelor sociale Cu atat mai mult cu cat obiectul nemultumirii este partenerul un parinte sau copilulPrea putini ne spun ca furia

Dansul furiei - Ghid pentru femeile care vor sa schimbe tiparul propriilor relatii

de Harriet Lerner

Cod produs: 0000219852

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-111-892-5

Numar de pagini: 240

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Exprimarea furiei a fost condamnata mereu si nici in prezent nu se bucura de o reputatie prea buna. Manifestarea furiei, in special de catre femei, atrage dupa sine diverse etichetari: slabiciune, defect de caracter, impolitete, proasta-crestere. Suntem educati si sfatuiti in spiritul concilierii, al mascarii adevaratelor noastre emotii, de dragul aparentelor sociale. Cu atat mai mult cu cat obiectul nemultumirii este partenerul, un parinte sau copilul.

Prea putini ne spun ca furia este o emotie legitima, fireasca si, de multe ori, salutara. Harriet Lerner se numara printre acesti invatatori intelepti. Dupa cum explica autoarea, furia ne poate semnala multe lucruri: ca suferim, ca ceva nu merge bine, ca nevoile noastre nu sunt implinite in mod adecvat, ca e nevoie de o schimbare. Pentru a impiedica furia sa degenereze sau sa ne altereze relatiile de familie, este necesar sa invatam sa ne comunicam limpede nevoile si dorintele, sa nu ne straduim sa ii schimbam pe ceilalti si sa ne aparam ideile si convingerile intr-un mod asertiv. Dansul furiei este bestseller New York Times, cu vanzari care depasesc trei milioane de exemplare, si a fost tradus in mai mult de treizeci si cinci de limbi.

„Senzatia ca gandurile li se incalcesc, incapacitatea de a articula cuvintele si senzatia ca nu sunt prea destepte – iata reactii des intalnite printre femeile care lupta sa ia atitudine intr-o anumita directie. Nu numai ca invatam sa ne temem de furie si de conflict, dar evitam sa punem intrebari precise si sa facem declaratii clare daca banuim inconstient ca, facand aceste lucruri, diferentele noastre de opinii vor fi expuse si il vom face pe celalalt sa se simta incomod, sfarsind prin a ramane singure.”


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-973-111-892-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 240
Autor

Harriet Lerner

Numar pagini 240
Scroll