SERIA „FAMILIA SULLIVAN“Pân&259; la vârsta de 36 de ani Marcus Sullivan a fost fratele mai mare responsabil de cei &537;apte fra&539;i &537;i surori pe care i-a crescut dup&259; moartea tat&259;lui lor Dar când toate planurile lui de viitor se duc de râp&259; iar via&539;a perfect&259; la care visase se dovede&537;te a fi doar o minciun&259; Marcus are nevoie de

De acum, pentru totdeauna

de Bella Andre

Cod produs: 0000229482

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-8016-7

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

SERIA „FAMILIA SULLIVAN“

Până la vârsta de 36 de ani, Marcus Sullivan a fost fratele mai mare responsabil de cei șapte frați și surori, pe care i-a crescut după moartea tatălui lor. Dar, când toate planurile lui de viitor se duc de râpă, iar viața perfectă la care visase se dovedește a fi doar o minciună, Marcus are nevoie de o noapte nesăbuită pentru a lăsa totul în urmă. Și ce poate fi mai eliberator decât o aventură cu o necunoscută întâlnită într-un club?

Nicola Harding este o cântăreață celebră nu numai pentru muzica ei captivantă și senzuală, ci și pentru frumusețea ei. Însă nimeni nu știe că sub imaginea de bombă sexy se află o fată singură, trădată de un bărbat care a iubit mai mult faima decât pe ea. De teamă să nu fie rănită din nou, Nicola jură să nu-și mai deschidă inima în fața nici unui bărbat – nici măcar în fața bărbatului superb, cu ochi întunecați și plini de dorință, pe care îl întâlnește într-un club și cu care decide să aibă o aventură de-o noapte.

Dar lucrurile nu merg tocmai cum și-au propus Marcus și Nicola, iar atracția incredibilă dintre ei naște o legătură mai profundă decât și-au imaginat. Și, deși cad de acord să-și consume aventura și apoi să se întoarcă fiecare în lumea lui, se pare că destinul are alte planuri pentru ei.

 

BELLA ANDRE este autoarea ale cărei cărți se află în fruntea topurilor de bestselleruri din întreaga lume, iar aparițiile în topurile din New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Wall Street Journal sunt constante. Până în prezent, vânzările romanelor ei au depășit 7 milioane de exemplare.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-8016-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Autor

Bella Andre

Numar pagini 272
Scroll