De la suferinta la implinire Opere complete 3 - Hermann KeyserlingGradul de spiritualizare atins de un om poate fi masurat cu precizie matematica dupa gradul si calitatea bucuriei lui launtrice De unde vine insa rangul privilegiat atribuit in acest proces suferintei si durerii suportate El vine din faptul ca numai ceea ce e foarte foarte dureros pune stapanire pe om in intregul lui Acesta e motivul pentru care acceptarea suferintei si consimtirea la

De la suferinta la implinire

de Hermann Keyserling

Cod produs: 0000181133

Editura: Sens

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94364-9-3

Numar de pagini: 380

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

De la suferinta la implinire. Opere complete 3 - Hermann Keyserling

Gradul de spiritualizare atins de un om poate fi masurat cu precizie matematica dupa gradul si calitatea bucuriei lui launtrice. 

De unde vine, insa, rangul privilegiat atribuit in acest proces suferintei si durerii suportate? El vine din faptul ca numai ceea ce e foarte, foarte dureros pune stapanire pe om in intregul lui. Acesta e motivul pentru care acceptarea suferintei si consimtirea la suferinta, asa cum le-a propovaduit Christos, ne ofera calea cea mai rapida spre atingerea telului. 

Ultimele noastre consideratii au scos implicit la lumina cauza cea mai profunda a inumanitatii bolsevicilor, a lipsei de suflet a americanilor si a demoralizarii crescande a acelor europeni care percep coeziunea de ordin sentimental ca pe un semn de inapoiere. Omul nu poate realiza niciun ideal de termita, oricat de inalt ar fi el din punct de vedere teoretic, pentru simplul motiv ca nu este o termita.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-94364-9-3
Numar de pagini 380
Tip coperta Necartonat
Autor

Hermann Keyserling

Numar pagini 380
Scroll