Decoratiune ceramica Pisica Caramel cadoul de suflet in orice ocazie si pentru orice varstaDimensiuni L125xD103xh21 xmGreutate 445 gMaterial Ceramica de calitate pictata manualUtilitate obiect decorativ dar si pusculita in egala masuraProdusul nu este o jucariePisicuta Caramel simandicoasa in hainute colorate in noul trend este o piesa ceramica originala care se potriveste oriunde la tine in casa Ea poate decora bucataria holul livingul sau

Decoratiune ceramica / pusculita - Pisica Caramel 21 cm 148-00029

Cod produs: 0000235297

Brand: Pommepidou

Colectie: Pommepidou

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Decoratiune ceramica Pisica Caramel cadoul de suflet in orice ocazie si pentru orice varsta
Dimensiuni: L12,5xD10,3xh21 xm
Greutate: 445 g
Material: Ceramica de calitate pictata manual
Utilitate: obiect decorativ dar si pusculita in egala masura.
Produsul nu este o jucarie
Pisicuta Caramel simandicoasa in hainute colorate in noul trend, este o piesa ceramica originala care se potriveste oriunde la tine in casa. Ea poate decora bucataria, holul, livingul sau dormitorul deopotriva si sta cuminte chiar si in baie. Secretul acestei pisicute decorative din ceramica este ca poate pastra secretul economiilor tale ascunse in interiorul ei.

Un obiect decorativ care sparge monotonia in orice colt este amplasata, pisicuta noastra Caramel se rasfata si ii rasplateste pe proprietari prin unicitatea ei.

Detalii despre produs:

Pusculita Pisicuta Caramel este fabricata din ceramica de calitate inalta
Gama Figurinelor decorative ceramice Pisicuta Caramel cuprinde modele si culori diferite care satisfac toate gusturile.
Acest obiect decorativ are si functie de pusculita, slotul gasindu-se pe spatele pisicutei. Poti recupera banii salvati, indepartand dopul alb din cauciuc de la baza figurinei.
Pusculita Caramel reprezinta o pisicuta stilizata colorata printr-o tehnica inovativa, ea este acoperita cu o folie, apoi este arsa, urmand a fi pictata manual pe alocuri. Datorita acestei tehnici a servetelului/hartiei, nici o pisicuta nu este la fel, fiecare avand propriul ei caracter, daruind-si proprietarului valoarea ei unica.
Acest obiect decorativ este partial lucrat manual, deci pot exista suprafete laptoase pe alocuri, producatorul folosind puncte mici/clei pentru a ascunde zonele de imbinare. Rareori se pot intalni pe suprafata puncte mici, care sunt rezultatul acestui proces unic de pictare, care nu constituie defecte de fabricatie.
Expunerea directa in lumina soarelui face ca pictura sa se decoloreze.
Aceste figurine decorative din ceramica pictate manual sunt destinate exclusiv utilizarii in interior, nu sunt rezistente la frig.
Va rugam sa retineti: pot exista diferente mici intre culoarea afisata si culoarea reala din cauza efectelor de iluminare, a luminozitatii monitorului, a setarilor de contrast, etc.

 

Atentie! Pretul afisat este per bucata. Acest produs este disponibil in mai multe variante de culori!!! Specificati culoarea dorita in comentariu.


Colectie Pommepidou
Scroll