Sunte&355;i invita&355;i s&259; lua&355;i parte la nunta deceniului momentul mult a&537;teptat în care Christian Grey &537;i Anastasia Steele î&537;i vor uni destinele Dar este el oare menit s&259; fie un so&355; bun Tat&259;l s&259;u pare s&259; se îndoiasc&259; de asta fratele s&259;u vrea s&259; organizeze o petrecere de pomin&259; a burlacilor iar logodnica lui nu vrea s&259;-i jure supunere…În plus c&259;snicia va veni cu

Descatusat

de E.L. James

Cod produs: 0000231170

Editura: Trei SRL

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-40-1264-7

Numar de pagini: 816

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Sunteţi invitaţi să luaţi parte la nunta deceniului, momentul mult așteptat în care Christian Grey și Anastasia Steele își vor uni destinele. Dar este el oare menit să fie un soţ bun? Tatăl său pare să se îndoiască de asta, fratele său vrea să organizeze o petrecere de pomină a burlacilor, iar logodnica lui nu vrea să-i jure supunere…
În plus, căsnicia va veni cu nenumărate provocări. Sunt mai atrași unul de altul ca niciodată, însă atitudinea sfidătoare a Anastasiei continuă să scoată la iveală temerile cele mai întunecate ale lui Christian, punându-i la încercare nevoia de control. În vreme ce vechi rivalităţi și resentimente îi pândesc pe fiecare, o neînţelegere ameninţă să provoace o ruptură adâncă între ei.
Are Christian puterea să învingă coșmarurile din copilărie și suferinţele trăite în adolescenţă și să se salveze? Și odată ce a descoperit adevărul despre cine este cu adevărat, va găsi el iertarea de care are nevoie, acceptând totodată dragostea necondiţionată a Anastasiei?
va reuși christian să rupă cătușele și să se elibereze?

"Femeile care au citit-o vorbesc despre ea cu fascinaţie și înfiorare." - Daily Mail

„Un fenomen mondial." - Telegraph

„Senzaţia care a uimit o lume întreagă." - Entertainment Weekly

„A doborât toate recordurile de vânzări." - Daily Express

„Efectul asupra femeilor: stârnește pasiuni și dorinţe uitate." - Mail on Sunday

„De zeci de ani revoluţia sexuală n-a mai cunoscut un asemenea avânt." - Fabulous Magazine

După 25 de ani în televiziune, E L James și-a urmat visul din copilărie, acela de a scrie povești emoţionante. Așa au apărut senzualul romance Cincizeci de umbre ale lui Grey și cele două continuări ale sale, Cincizeci de umbre întunecate și Cincizeci de umbre descătușate, o trilogie vândută în peste 165 de milioane de exemplare și tradusă în 52 de limbi. În 2015, James a publicat bestsellerul Grey, povestea celor Cincizeci de umbre ale lui Grey din perspectiva lui Christian Grey, iar în 2017, continuarea sa, Mai întunecat.
În 2012, E L James a apărut pe lista "Most Influential People in the World" a revistei Time și a fost numită "Person of the Year" de Publishers Weekly.
Cincizeci de umbre ale lui Grey a figurat timp de 133 săptămâni pe lista de bestselleruri New York Times. În 2012, Cincizeci de umbre descătușate a câștigat Goodreads Choice Award, iar în 2018, votul cititorilor a desemnat Cincizeci de umbre ale lui Grey printre cele mai bune 100 de cărţi.
În colecţia Eroscop, au apărut: Cincizeci de umbre ale lui Grey, Cincizeci de umbre întunecate, Cincizeci de umbre descătușate, Grey, Mai întunecat și Mister.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-40-1264-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 816
Tip coperta Necartonat
Autor

E.L. James

Numar pagini 816
0 E.L. James

Produse similare

Scroll