Luptele duse pe Frontul de Rasarit par fara sfarsit si duc la grele pierderi de vieti omenesti mai ales din randurile Armatei Romane Nemultumirile clocotesc atat in randul romanilor cat si in esalonul superior al armatei germaneIn mijlocul acestor framantari „capitanul Iamandi” este prins intr-un nou joc intre serviciile de spionaj Ajunge in misiune oficiala in Prusia in inima sectiei germane de informatii si contrainformatii de pe front unde are

Destinul capitanului Iamandi

de Haralamb Zinca

Cod produs: 0000218784

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9739-30-3

Numar de pagini: 416

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Luptele duse pe Frontul de Rasarit par fara sfarsit si duc la grele pierderi de vieti omenesti, mai ales din randurile Armatei Romane. Nemultumirile clocotesc atat in randul romanilor, cat si in esalonul superior al armatei germane.

In mijlocul acestor framantari, „capitanul Iamandi” este prins intr-un nou joc intre serviciile de spionaj. Ajunge in misiune oficiala in Prusia, in inima sectiei germane de informatii si contrainformatii de pe front, unde are parte de o supriza de proportii: se reintalneste cu o veche si valoroasa sursa pe care o credea pierduta. In plus, devine ofiter de legatura intre disidenta din cadrul armatei germane si „Doctorul Ring”, misteriosul spion dirijat de romani, care ar putea face legatura cu serviciul secret englez si cu cel american.

La Bucuresti, dupa o scurta dar intensa activitate, agenta B-40 este descoperita de nemti si ucisa.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9739-30-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 416
Tip coperta Necartonat
Autor

Haralamb Zinca

Numar pagini 416
Scroll