Oana Sandu este o c&259;ut&259;toare un spirit zbur&259;tor ce reu&537;e&537;te cu m&259;iestrie s&259;-&537;i l&259;rgeasc&259; gradul de libertate prin permanentul dialog cu ea Este o surs&259; inepuizabil&259; de întreb&259;ri din perspective diferite cu sens de adâncire pân&259; la detalii ce le-ar p&259;rea altora inutile dar care cu haina unei creativit&259;&539;i debordante reprezint&259; supapa SUPRAvie&539;uirii ei

Dialoguri cu primul meu sot si iubirea de dupa divort

de Oana Sandu

Cod produs: 0000248873

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-996-895-6

Numar de pagini: 150

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Oana Sandu este o căutătoare, un spirit zburător ce reușește cu măiestrie să-și lărgească gradul de libertate prin permanentul dialog cu ea. Este o sursă inepuizabilă de întrebări din perspective diferite, cu sens de adâncire până la detalii ce le-ar părea altora inutile, dar care, cu haina unei creativități debordante, reprezintă supapa SUPRAviețuirii ei. Ori, așa cum vei descoperi în carte, dialoguri cu propriile-i emoții și stări: furia, supărarea, tristețea, frica, lanțuri din care se eliberează treptat, în planuri din ce în ce mai subtile. Cu siguranță o mână de ajutor în această strategie de viață i-au dat tiparele și arhetipurile studiate în anii de studiu la Facultatea de Litere și formarea aceasta a fișării evenimentelor ei de viață, dezvoltată ulterior prin toate tehnicile de autocunoaștere pe care le-a experimentat.

Cartea vine să îmbrace cu o poveste argument călătoria spre centrul fiecăruia dintre noi. Naturalețea abordării unor contexte limită (divorțul, boala – endometrioză, neîmplinirea ca femeie – mamă, experiența străinătății) este o consecință a muncii cu sinele prin explorarea sensurilor dialogului interior-exterior, prin trecerea de la covențional la propriul registru latent ce-așteaptă să fie scos la lumină. Și mai este și o dovadă a faptului că se poate! Când renunți la a-ți mai plânge de milă, la a primi pastila vindecării doar din exterior, faci primul pas spre tine – un univers fascinant și inepuizabil, de care nu ai cum vreodată să te plictisești, căci centrul tău este Sursa, este totul.

Cartea își alege cititorii, se spune, așa încât sunt sigură că-ți vei culege ROD-ul parcurgând, într-un veritabil exercițiu de sinceritate, această călătorie literară cu... DOR de tine.

Roxana Iorgulescu Bandrabur
Redactor Radio România Internațional


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-996-895-6
Numar de pagini 150
Tip coperta Necartonat
Autor

Oana Sandu

Numar pagini 150
Scroll