Lucrarea Drept constitutional si institutii politice Vol I Teoria generala a dreptului constitutional Drepturi si libertati valorifica atat experienta autoarei dobandita in activitatea desfasurata in cadrul Curtii Constitutionale cat si pe cea din invatamantul universitar oferind o prezentare completa si clara a notiunilor si conceptelor specifice materiei dreptului constitutionalAceasta editie cuprinde pe langa extrase din cele mai recente decizii de

Drept constitutional si institutii politice. Volumul I (editia a VI a)

de Marieta Safta

Cod produs: 0000208680

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2020

Editie: Editia a VI a

ISBN: 978-606-27-1621-9

Numar de pagini: 408

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea Drept constitutional si institutii politice. Vol. I. Teoria generala a dreptului constitutional. Drepturi si libertati valorifica atat experienta autoarei dobandita in activitatea desfasurata in cadrul Curtii Constitutionale, cat si pe cea din invatamantul universitar, oferind o prezentare completa si clara a notiunilor si conceptelor specifice materiei dreptului constitutional.

Aceasta editie cuprinde, pe langa extrase din cele mai recente decizii de neconstitutionalitate pronuntate de Curtea Constitutionala, aspectele importante ale teoriei dreptului constitutional, ale constitutiei si constitutionalismului, precum si consideratii despre statutul constitutional – ce includ o ampla analiza asupra cetateniei, drepturilor, libertatilor si indatoririlor cetatenilor –, tratate in contextul dinamicii raporturilor dintre ordinea juridica nationala si cea internationala, respectiv cea europeana.

Cartea Drept constitutional si institutii politice. Vol. I. Teoria generala a dreptului constitutional. Drepturi si libertati se adreseaza cu precadere studentilor din invatamantul juridic, dar si oricarei alte persoane interesate de materia dreptului constitutional, fiind, deopotriva, un instrument util si pentru practicienii in domeniu.


Data aparitie 2020
Editie Editia a VI a
ISBN 978-606-27-1621-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 408
Autor

Marieta Safta

Numar pagini 408
Scroll