Caietul de seminar nu reprezinta doar o simpla juxtapunere didactica a unor teme de drept fiscal Majoritatea temelor de drept fiscal sunt interconectate atat in plan teoretic normativ cat mai ales in plan practic concret Sistemicitatea tematica este analizata in dinamismul ei pentru ca dreptul fiscal este un drept viu care ofera si pretinde totodata aflat intr-o continua actualizare si acumulare fiind de cele mai multe ori inevitabil in dezvoltarea raporturilor

Drept fiscal si financiar. Caiet de seminar (editia a III a)

de Cosmin Flavius Costas , Septimiu Ioan Put

Cod produs: 0000231497

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2022

Editie: Editia a III a

ISBN: 978-606-27-1946-3

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Caietul de seminar nu reprezinta doar o simpla juxtapunere didactica a unor teme de drept fiscal. Majoritatea temelor de drept fiscal sunt interconectate atat in plan teoretic, normativ, cat mai ales in plan practic, concret. Sistemicitatea tematica este analizata in dinamismul ei, pentru ca dreptul fiscal este un drept viu care ofera si pretinde totodata, aflat intr-o continua actualizare si acumulare, fiind de cele mai multe ori inevitabil in dezvoltarea raporturilor juridice.

In esenta, Caietul de seminar, actualizat la nivelul anului 2022, este atractiv, comprehensiv si util, in cuprinsul caruia se succed mai multe teme cadru de discutie. Pentru fixarea unora dintre elementele aflate in cursurile tiparite sau prezentate in prelegerile universitare, aplicatiile practice si ideile de dezbateri avansate sunt vitale, ele urmand sa constituie baza examinarii orale de la finalul semestrului.
Studentii sunt principalii destinatari si beneficiari ai informatiei pe care o oferim. Aceasta nu inseamna ca practicienii dreptului: judecatori, procurori, avocati, notari, consilieri juridici sau chiar particularii fara pregatire juridica nu ar putea dobandi cunostinte elementare de drept fiscal prin lecturarea materialelor care compun acest suport.

Editia a 3-a a Caietului de seminar este una completata si actualizata, racordata la ultimele modificari normative intrate in vigoare la inceputul anului 2022.

Despre autori:

Septimiu Ioan Put este lector universitar doctor in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si avocat definitiv titular al Cab. av. Septimiu Ioan Put;

Cosmin Flavius Costas este conferentiar universitar doctor la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si avocat-partener si asociat coordonator la societatea civila de avocati „Costas, Negru & Asociatii”.


Data aparitie 2022
Editie Editia a III a
ISBN 978-606-27-1946-3
Numar de pagini 304
Autor

Cosmin Flavius Costas , Septimiu Ioan Put

Numar pagini 304
Scroll