Lucrarea e-DIDACTICA PROCESUL DE INSTRUIRE ÎN MEDIUL ONLINE face parte din colec&539;ia Sinteze de pedagogieÎn paginile acestui volum sunt prezentate principalele repere conceptuale ale e-Learning specificul strategiilor didactice posibil de utilizat în mediul on-line &537;i principalele instrumente digitale disponibile Prin topica abordat&259; autorii au urm&259;rit s&259; le ofere profesorilor repere teoretice &537;i praxiologice relevante ca suport

e-Didactica. procesul de instruire in mediul online

de Coordonatori: Ion Albulescu, Horatiu Catalano

Cod produs: 0000219076

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-048-366-3

Numar de pagini: 420

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea e-DIDACTICA. PROCESUL DE INSTRUIRE ÎN MEDIUL ONLINE face parte din colecția Sinteze de pedagogie.

În paginile acestui volum sunt prezentate principalele repere conceptuale ale e-Learning, specificul strategiilor didactice posibil de utilizat în mediul on-line și principalele instrumente digitale disponibile. Prin topica abordată, autorii au urmărit să le ofere profesorilor repere teoretice și praxiologice relevante, ca suport pentru dezvoltarea competențelor digitale și îmbunătățirea practicilor educaționale în mediul on-line.

Criza provocată de pandemia Coronavirus a plasat procesul didactic în spațiul on-line, dar utilizarea acestor tehnologii nu a început și nu se va sfârși odată cu această criză. Nevoia de a îmbunătăți educația digitală este presantă din motive ce țin de existența noastră în societatea informațională.

Asistăm la dezvoltarea serviciilor educaţionale şi la formarea unor comunităţi virtuale de învăţare, ceea ce necesită regândirea abordărilor didactice. Pentru ca educaţia să corespundă exigenţelor actuale de formare a tinerei generaţii, sunt necesare îndeosebi: extinderea acestor servicii, instruirea profesorilor pentru a fi capabili să utilizeze resursele informaţionale, proiectarea de activităţi şi de experienţe de învăţare eficiente în mediul on-line.

Datorită utilizării în continuă creştere a noilor tehnologii în procesul de instruire, începutul secolului XXI a fost marcat de încercări de revizuire a problematicii didacticii, considerându-se că reconceptualizarea didacticii tradiţionale este importantă în lumina regândirii rolului ei în era digitală. Noua didactică a e-Learning a primit denumirea de e-Didactica, o didactică a integrării TIC în educaţie. 


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-048-366-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 420
Tip coperta Necartonat
Autor

Coordonatori: Ion Albulescu, Horatiu Catalano

Numar pagini 420
Scroll