Stiu ce inseamna medierea studiind-o anterior si stiu cat de utila mi-a fost intr-un moment de impas al vietii in care nu aveam nevoie doar de o rezolvare ci si de discretia pe care un proces nu ti-o asigura din pacateAutoarea cartii are o mare experienta si explica pe intelesul tuturor de ce timpul pentru mediere este acum Cine stie daca nu vei avea maine nevoie de cartea sa E atat de important sa fii bine informat nu-i asaAndreea Marin Despre

E timpul pentru mediere

de Dana Barbu

Cod produs: 0000245262

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-992-678-9

Numar de pagini: 152

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Stiu ce inseamna medierea, studiind-o anterior, si stiu cat de utila mi-a fost intr-un moment de impas al vietii, in care nu aveam nevoie doar de o rezolvare, ci si de discretia pe care un proces nu ti-o asigura, din pacate.

Autoarea cartii are o mare experienta si explica pe intelesul tuturor de ce timpul pentru mediere este acum. Cine stie daca nu vei avea maine nevoie de cartea sa! E atat de important sa fii bine informat, nu-i asa?

Andreea Marin 

Despre autor 

Dana Barbu este jurist, mediator, formator si autor.

A absolvit Facultatea de Drept – Universitatea din Bucuresti (2004), Colegiul Juridic franco-roman de Studii Europene – Universitatea Sorbona din Paris (2004) si programul de master Management public din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (2007).

In 2012 devine mediator autorizat, deschizandu-si propriul birou de mediator, cunoscut drept Casa de Mediere – Dana Barbu, www. db-mediators. ro. Cu o experienta de 10 ani in medierea relatiilor de familie si de munca,  Dana Barbu a fost cooptata in proiectul TVR 1 „Pretuieste viata”, fiind unul din cei cinci specialisti – invitati permanenti – ai emisiunii.

Fiind convinsa, in urma expertizei acumulate in cei 10 ani de activitate, de beneficiile medierii in solutionarea diferendelor de natura civila, in special cele familiale, scolare, de munca si business, mediatorul Dana Barbu crede cu tarie ca necesitatile viitorului vor face ca institutiile si scolile sa detina propriul mediator pentru solutionarea rapida, amiabila si confidentiala a conflictelor interne inerente si companiile sa ofere servicii de mediere ca beneficii incluse in pachetul salarial, fiind tot mai clara corespondenta dintre randamentul angajatilor si o viata personala caracterizata de cat mai putin stres, mai exact cu cat mai putine conflicte active.


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-992-678-9
Numar de pagini 152
Tip coperta Necartonat
Autor

Dana Barbu

Numar pagini 152
Scroll