Elicopter Air Stork cu 2 canale cu control complet si usor pentru noii pilotiCu tehnologia de care dispune poate urca incet si constant in sus Traieste experienta Flybotic vehiculele zburatoare radio controlate de la Silverlit este un brand sinonim cu calitatea inalta Ele ofera o varietate de vehicule materiale si niveluri de dificultate Acestea acopera nevoile copiilor de diferite varste si raspund chiar si asteptarilor inalte ale celui mai pretentios consumator prin

Elicopter cu telecomanda AIR STORK 7530-84782

Cod produs: 0000234886

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Elicopter Air Stork cu 2 canale cu control complet si usor pentru noii piloti!

Cu tehnologia de care dispune, poate urca incet si constant in sus! Traieste experienta! Flybotic, vehiculele zburatoare radio controlate de la Silverlit, este un brand sinonim cu calitatea inalta. Ele ofera o varietate de vehicule, materiale si niveluri de dificultate. Acestea acopera nevoile copiilor de diferite varste si raspund chiar si asteptarilor inalte ale celui mai pretentios consumator prin designul modern si functiile inovatoare.

Functioneaza cu baterii: elicopter - LiPo (inclusa), telecomanda 2xAAA (nu sunt incluse).

Producator: Silverlit.

Varsta recomandata 10+

 

Atentie! Pretul afisat este per bucata. Acest produs este disponibil in 2 variante de culoare, va rugam sa precizati culoarea dorita printr-un comentariu la plasarea comenzii.


Scroll