Primele romane ale autoarei Virginie Grimaldi n 1977 au fost toate bestsellere Prima zi din restul vie&539;ii mele O s&259;-n&539;elegi când o s&259; fii mai mare Parfumul fericirii e mai puternic în ploaie În 2018 ocupa locul 6 în Top 10 al romancierilor francezi care au vândut cele mai multe c&259;r&539;i în Fran&539;a Era &537;i timpul s&259; aprind iar stelele este cea de-a patra carte a sabr

Era si timpul sa aprind iar stelele

Cod

Cod produs: 0000194155

producator

Editura: Editura Univers

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Primele romane ale autoarei Virginie Grimaldi (n. 1977) au fost toate bestsellere (Prima zi din restul vieții mele, O să-nțelegi când o să fii mai mare, Parfumul fericirii e mai puternic în ploaie). În 2018, ocupa locul 6 în Top 10 al romancierilor francezi care au vândut cele mai multe cărți în Franța. Era și timpul să aprind iar stelele este cea de-a patra carte a sa.
Ana, o mamă care crește singură o fiică adolescentă și una de doisprezece ani, epuizată de muncă și probleme financiare, simte că a pierdut legătura cu ființele pe care le iubește cel mai mult pe lume. Știe că numai de ea depinde să salveze situația, așa că face un gest nebunesc: pleacă împreună cu cele două fete, într-o rulotă, într-o călătorie în țările scandinave! Pe drum își fac confesiuni, se ceartă și se împacă, află secrete una despre alta, se scaldă într-un fiord norvegian și privesc împreună lumina stelelor. Era și timpul: la sfârșitul călătoriei, nimic nu mai este ca înainte.
„O poveste plină de emoție, umor și tandrețe […] o carte care îți redă puterile.“ (Femme actuelle)
„Există o nostalgie caldă care plutește și rămâne, dincolo de glume […] în relația Anei, personajul feminin principal, cu mama sa și cu fiicele ei. Îți atinge inima, nu-i așa?“ (Libération)


Autor

Virginie Grimaldi

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-341-072-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 320
Numar pagini 320
Scroll