Bestseller The New York TimesTraducere din limba englez&259; &351;i note de Mircea Pric&259;jan„O autobiografie care creeaz&259; o dependen&539;&259; la fel de periculoas&259; ca drogurile luate de autor” Kirkus ReviewsÎn stilul s&259;u colorat &351;i spumos Ozzy Osbourne o legend&259; a rockului î&351;i deap&259;n&259; incredibila poveste de via&355;&259; de la copil&259;ria

Eu sint Ozzy

de Ozzy Osbourne , Chris Ayres

Cod produs: 0000217049

Editura: Polirom S.A.

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-468-431-1

Numar de pagini: 408

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Bestseller The New York Times

Traducere din limba engleză şi note de Mircea Pricăjan

„O autobiografie care creează o dependență la fel de periculoasă ca drogurile luate de autor.” (Kirkus Reviews)

În stilul său colorat şi spumos, Ozzy Osbourne, o legendă a rockului, îşi deapănă incredibila poveste de viaţă, de la copilăria petrecută în sărăcie şi adolescenţa marcată de o condamnare la închisoare pînă la anii celebrităţii, presăraţi cu abuzuri, accese de violenţă şi accidente aproape mortale. Pendulînd între tragic şi comic, povestea începe în Aston, un orăşel industrial dezolant din Marea Britanie, unde tînărul John Osbourne încearcă să-şi facă un viitor şi să cîştige un ban mai întîi ca muncitor în fabrică şi în abator, apoi dînd spargeri mărunte. După un şir de eşecuri, Ozzy se îndreaptă spre muzică, unica lui şansă de-a fenta destinul sumbru ce-i aşteaptă pe majoritatea locuitorilor din Aston. Cititorii vor fi martorii începuturilor trupei Black Sabbath şi ai transformării lui Ozzy în starul rock care a vîndut peste o sută de milioane de discuri. Dincolo de strălucirea celebrităţii, muzicianul vorbeşte cu regret despre latura întunecată a personalităţii sale: dependenţa de alcool şi droguri, predilecţia pentru arme şi cruzimea faţă de animale.

„Tata zicea mereu că într-o zi o să fac ceva măreţ.
— Am o presimţire în legătură cu tine, John Osbourne, îmi spunea după cîteva beri. Ori o să faci ceva foarte special, ori o să înfunzi puşcăria.
Bătrînu’ a avut dreptate.
Am ajuns la pîrnaie înainte să fac optişpe ani.”
(Ozzy Osbourne)

„Orice Prinţ al Întunericului demn de acest titlu se poate aştepta la o viaţă de luptă, iar Ozzy ne-a împărtăşit deja mare parte din lupta lui. A rămas ceva pentru o autobiografie? Din fericire, da, o parte plină de umor negru, pe alocuri sentimentală.” (The Guardian)

„Pe fiecare pagină din această autobiografie megadistractivă şi uneori dureros de sinceră pare să fie măcar o poantă dintr-o glumă bună.” (Uncut)


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-973-468-431-1
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 408
Tip coperta Necartonat
Autor

Ozzy Osbourne , Chris Ayres

Numar pagini 408
Scroll