Eu sunt Eric Zimmerman - Volumul  al II-leaDupa nunta si o luna de miere de vis viata mea cu Judith incepe sa reintre in normal In restul timpului minunata mea sotie ma contrazice la orice pas Si in ciuda faptului ca ne iubim foarte mult suntem specialisti in a ne supara si a ne impaca mereuIntr-o zi insa ajunge la urechile mele un comentariu rautacios care ma va face sa-mi pierd increderea in micuta mea Vin zile dificile Nopti nedormite

Eu sunt Eric Zimmerman volumul II

de Megan Maxwell

Cod produs: 0000223253

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9605-40-0

Numar de pagini: 576

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Eu sunt Eric Zimmerman - Volumul  al II-lea

Dupa nunta si o luna de miere de vis, viata mea cu Judith incepe sa reintre in normal. In restul timpului, minunata mea sotie ma contrazice la orice pas. Si, in ciuda faptului ca ne iubim foarte mult, suntem specialisti in a ne supara si a ne impaca mereu.
Intr-o zi, insa, ajunge la urechile mele un comentariu rautacios care ma va face sa-mi pierd increderea in micuta mea. Vin zile dificile. Nopti nedormite. Certuri. Probleme, o multime de probleme. Din fericire, brunetica mea ma face sa-mi bag mintile in cap si sa-mi dau seama de cat de obtuz sunt.
Dupa ce se rezolva toate, cade bomba: voi fi tata!
 
Daca viata mea luase deja o intorsatura drastica atunci cand am cunoscut-o pe Judith,nici nu-mi pot imagina cat de mult se va schimba atunci cand ni se va naste copilul.

Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9605-40-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 576
Autor

Megan Maxwell

Numar pagini 576
Scroll