Dupa disparitia prematura a fratelui sau Finn Matt a reusit cu greu sa creeze o rutina in viata familiei lui Echilibrul emotional pe care l-a obtinut astfel este insa foarte precar iar aparitia intempestiva a lui Julie in viata lor ameninta sa distruga totul Ca sa ascunda de Julie tragedia mortii lui Finn Matt incepe sa tina o corespondenta cu ea pe Facebook dandu-se drept fratele sau Insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand Julie nu doar se imprieteneste cu Finn ci

Fata de pe Facebook

de Jessica Park

Cod produs: 0000229275

Editura: Booklet SRL

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-95229-3-6

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Dupa disparitia prematura a fratelui sau, Finn, Matt a reusit cu greu sa creeze o rutina in viata familiei lui. Echilibrul emotional pe care l-a obtinut astfel este insa foarte precar, iar aparitia intempestiva a lui Julie in viata lor ameninta sa distruga totul. Ca sa ascunda de Julie tragedia mortii lui Finn, Matt incepe sa tina o corespondenta cu ea pe Facebook, dandu-se drept fratele sau. Insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand Julie nu doar se imprieteneste cu Finn, ci se si indragosteste de el.
 
In Baiatul de pe Facebook, l-ati vazut pe Matt prin ochii lui Julie. Acum este timpul sa cunoasteti povestea din perspectiva lui Matt.

Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-95229-3-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 160
Autor

Jessica Park

Numar pagini 160
Scroll