Un roman ca un spectacol de magie O pendulare delicata ca zborul unei pasari intre real si imaginar Cand ne asteptam mai putin scriitorul ne striga din oglinda ca sa ne aminteasca un lucru esential viata este un roman” Le Parisien Cel mai bun roman al lui Guillaume Musso de pana acum O intriga perfecta si un final uluitor” Le Figaro LitteraireGuillaume Musso prezinta un thriller irezistibil construit în jurul unui secret cumplit Te
- 10%

Fata din Brooklyn (editia a II a)

de Roger Mason

Cod produs: 0000211047

Data aparitie: 2020

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-606-783-092-7

Numar de pagini: 432

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Un roman ca un spectacol de magie. O pendulare delicata ca zborul unei pasari intre real si imaginar. Cand ne asteptam mai putin, scriitorul ne striga din oglinda, ca sa ne aminteasca un lucru esential: viata este un roman.” Le Parisien

,, Cel mai bun roman al lui Guillaume Musso de pana acum. O intriga perfecta si un final uluitor!” Le Figaro Litteraire

Guillaume Musso prezinta un thriller irezistibil construit în jurul unui secret cumplit. Te astepti la orice. Crezi ca ti-ai imaginat totul. Dar nu te-ai gândit niciodata la ce va urma.

Scriitor faimos si tata singur, Raphaël este bântuit de îndoieli. Curând, el si Anna, o femeie superba si ambitioasa, de care este îndragostit nebuneste, urmeaza sa se casatoreasca.

Însa de ce refuza ea sa vorbeasca despre trecutul sau? Într-un weekend pe Coasta de Azur, Raphaël o forteaza sa rupa tacerea.

Dar ce are Anna de marturisit întrece orice scenariu, iar fotografia cu cele trei cadavre pe care i-o arata, recunoscându-si vinovatia, îi da fiori.? ocat, Raphaël pleaca, însa când se întoarce, chinuit de regrete, Anna nu mai e acolo. Nu mai e nicaieri. Înnebunit, Raphaël îl roaga pe prietenul sau Marc, fost politist, sa îl ajute sa o gaseasca.

Pornind într-o cursa contra cronometru, cei doi descopera în casa Annei 400 000 de euro si doua carti de identitate false. Cine este, de fapt, Anna Becker?

O ancheta complicata si periculoasa va trezi fantomele terifiante ale trecutului, scotând la lumina o poveste cutremuratoare cu implicatii la nivel înalt, care începe cu multi ani în urma pe strazile rau famate si fascinante ale New Yorkului.

„Insuportabil suspans! Aveti grija, odata ce deschideti cartea, n-o veti mai lasa din mâna pâna nu veti afla cine este cu adevarat aceasta fata din Brooklyn. Se anunta multe nopti albe.“ - Metronews

„Un roman cu un ritm ametitor. Musso tulbura si fascineaza din nou.“ - Le Parisien

criitor faimos si tata singur, Raphaël este bantuit de indoieli. Curand, el si Anna, o femeie superba si ambitioasa, de care este indragostit nebuneste, urmeaza sa se casatoreasca. Insa de ce refuza ea sa vorbeasca despre trecutul sau? Intr-un weekend pe Coasta de Azur, Raphaël o forteaza sa rupa tacerea. Dar ce are Anna de marturisit intrece orice scenariu, iar fotografia cu cele trei cadavre pe care i-o arata, recunoscandu-si vinovatia, ii da fiori. Socat, Raphaël pleaca, insa cand se intoarce, chinuit de regrete, Anna nu mai e acolo. Nu mai e nicaieri. Innebunit, Raphaël il roaga pe prietenul sau Marc, fost politist, sa il ajute sa o gaseasca. Pornind intr-o cursa contra cronometru, cei doi descopera in casa Annei 400 000 de euro si doua carti de identitate false. Cine este, de fapt, Anna Becker? O ancheta complicata si periculoasa va trezi fantomele terifiante ale trecutului, scotand la lumina o poveste cutremuratoare cu implicatii la nivel inalt, care incepe cu multi ani in urma pe strazile rau famate si fascinante ale New Yorkului.

 

„Insuportabil suspans! Aveti grija, odata ce deschideti cartea, n-o veti mai lasa din mana pana nu veti afla cine este cu adevarat aceasta fata din Brooklyn. Se anunta multe nopti albe.“ - Metronews


Data aparitie 2020
Editie Editia a II a
ISBN 978-606-783-092-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 432
Tip coperta Necartonat
Autor

Roger Mason

Numar pagini 432
Scroll