Felix este deja prescolar si a venit timpul ca el sa deprinda bunele maniere Din aceasta carte va invata ca atat acasa cat si la gradinita ar trebui sa se comporte intr-un anumit fel Cu ajutorul „Codului prescolarului“ el se va obisnui sa utilizeze cuvintele magice „te rog“ „scuze“ sau „multumesc“ sa fie cuviincios ordonat si empatic si va sti cum sa se poarte in parc la teatru sau pe strada Cartea Felix

Felix si Gustav invata bunele maniere

de Katarzyna Kozlowska

Cod produs: 0000205422

Editura: Carusel Books

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94865-2-8

Numar de pagini: 48

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Felix este deja prescolar si a venit timpul ca el sa deprinda bunele maniere. Din aceasta carte va invata ca atat acasa, cat si la gradinita ar trebui sa se comporte intr-un anumit fel. Cu ajutorul „Codului prescolarului“, el se va obisnui sa utilizeze cuvintele magice „te rog“, „scuze“ sau „multumesc“, sa fie cuviincios, ordonat si empatic si va sti cum sa se poarte in parc, la teatru sau pe strada.
 
Cartea Felix si Gustav invata bunele maniere contureaza principiile de baza ale regulilor de buna purtare. Ilustratiile vesele si atractive prezinta situatii care pot aparea in familie sau la gradinita, la care copilul se poate raporta pentru a asimila si intelege propriile sale experiente.
Copiii ar trebui sa invete regulile clare si concrete ale vietii in comunitate, astfel incat sa se poata adapta in societate la varsta adulta. Aceasta carte despre aventurile lui Felix este un excelent punct de plecare pentru discutii despre felul in care trebuie sa se comporte copilul si despre care sunt consecintele nerespectarii regulilor.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-94865-2-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 48
Autor

Katarzyna Kozlowska

Numar pagini 48
Scroll