Emelie o tanara de 25 de ani e gasita ucisa in apartamentul ei din partea de nord a Stockholmului Pentru Vanessa Frank cazul pare limpede ca lumina zilei Totusi e ceva la suspectul principal care ii creeaza Vanessei impresia ca au ratat un amanunt extrem de importantIntre timp in oras se impune tot mai mult insidioasa retea de „inceli” celibatari involuntari care vor sa pedepseasca femeile si care traiesc in cele mai intunecate colturi al internetului uniti de

Femicid

de Pascal Engman

Cod produs: 0000219887

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-67-2

Numar de pagini: 448

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Emelie, o tanara de 25 de ani, e gasita ucisa in apartamentul ei din partea de nord a Stockholmului. Pentru Vanessa Frank, cazul pare limpede ca lumina zilei. Totusi, e ceva la suspectul principal care ii creeaza Vanessei impresia ca au ratat un amanunt extrem de important.

Intre timp, in oras se impune tot mai mult insidioasa retea de „inceli”, celibatari involuntari, care vor sa pedepseasca femeile si care traiesc in cele mai intunecate colturi al internetului, uniti de misoginia lor violenta.

Sa aiba uciderea lui Emelie vreo legatura cu aceasta retea subterana?

Dovezile nu sunt clare, iar anchetatorii si victimele deopotriva se lasa orbiti de prejudecati. Insa cand Vanessa descopera ca la Stockholm se va organiza un festival dedicat in exclusivitate femeilor, cursa contracronometru incepe intr-un ritm nebunesc.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-67-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 448
Tip coperta Necartonat
Autor

Pascal Engman

Numar pagini 448
Scroll