Love Monster Pink este un mic monstru colorat roz care este transmite sentimentul de iubire el este implinit calm si foarte fericit Figurina Love Monster Pink este un mic monstru roz format dintr-o singura culoare deoarece acesta transmite un singur sentiment acela de iubire Aceasta figurina din colectia The Color Monster este perfecta pentru a-i ajuta pe cei mici sa se joace si sa invete sa isi exprime sentimentele alaturi de cei din jurul

Figurina - Love Monster - Pink Y90094

Cod produs: 0000198492

Brand: Comansi

Colectie: Comansi

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Love Monster Pink este un mic monstru colorat, roz, care este transmite sentimentul de iubire, el este implinit, calm si foarte fericit. Figurina Love Monster Pink este un mic monstru roz, format dintr-o singura culoare deoarece acesta transmite un singur sentiment, acela de iubire. Aceasta figurina din colectia The Color Monster este perfecta pentru a-i ajuta pe cei mici sa se joace si sa invete sa isi exprime sentimentele alaturi de cei din jurul sau. 

Povestea The Color Monster a inceput prin intermediul cartii "The Color Monster", scrisa de Anna Llenas, o carte pop-up, special creata pentru copii. Aceasta ii ajuta pe cei mici sa isi exprime sentimentele prin intermediul culorilor micilor monstrii. Cartea este realizata din desene si ilustratii 3D special create pentru cei mici, prin intermediul carora se prezinta emotii comune traite chiar si de cei mici. 

Caracteristici figurina Comansi - The Color Monster - Love Monster Pink:

  • Dimensiune:6.5 cm
  • Material: Plastic
  • Varsta recomandata: +3 ani
  • Colectia: The Color Monster
  • Brand: Comansi
  • Caracteristici speciale figurine: sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, pictate manual, iar vopselele folosite sunt in totalitate non-toxice.
  • Tara de origine: Spania

Colectie Comansi
Scroll