Figurina Papo-Cavaler cu masca de fier atrage imediat atentia prin detaliile redate atat de material cat si de pictura realizata manual Desigur putem spune ca aceasta figurina care reda un cavaler surprins in postura de lupta este o jucarie educationala dar in egala masura ea este si o piesa importanta intr-o diorama istorica Daca esti pasionat de miniaturi aceasta figurina poate decora cu succes un birou sau un raft in

FIGURINA PAPO CAVALER CU MASCA DE FIER P36031

Cod produs: 0000217517

Brand: Papo

Colectie: Papo

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Figurina Papo-Cavaler cu masca de fier, atrage imediat atentia prin detaliile redate atat de material cat si de pictura realizata manual. Desigur putem spune ca aceasta figurina care reda un cavaler surprins in postura de lupta este o jucarie educationala, dar in egala masura ea este si o piesa importanta intr-o diorama istorica. Daca esti pasionat de miniaturi aceasta figurina poate decora cu succes un birou sau un raft in biblioteca.

  • Figurina Papo-Cavaler cu masca de fier, este un excelent cadou pentru toti cei carora le plac scrierile lui Alexandre Dumas
  • Omul cu masca de fier a fost in realitate tinut prizonier timp de 34 ani, in Bastille, celebra inchisoare francesa, in vremea regelui Louis al XIV-lea. Voltaire un scriitor si filozof francez a preluat acest subiect explorand ideea unui complot organizat la curtea regala din acea vreme. Nu se cunoaste cu certitudine identitatea acelei persoane si nici de ce purta acea masca din fier.
  • Figurina papo Cavaler cu masca din fier poate fi transmisa din generatie in generatie, ea fiind fabricata dintr-un plastic special care isi pastreaza proprietatile mult timp.Nu contine substante toxice.
  • Dimensiuni: 6x12x8.5 cm
  • Greutate: 32 g
  • Varsta +3 ani

Colectie Papo
Scroll