Figurina Papo Cavaler medieval Grifon atrage imediat atentia prin detaliile redate atat de material cat si de pictura realizata manual Desigur putem spune ca aceasta figurina care reda un cavaler surprins in postura de lupta este o jucarie educationala dar in egala masura ea este si o piesa importanta intr-o diorama istorica Daca esti pasionat de miniaturi aceasta figurina poate decora cu succes un birou sau un raft in

FIGURINA PAPO CAVALER MEDIEVAL GRIFON P39956

Cod produs: 0000217518

Brand: Papo

Colectie: Papo

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Figurina Papo Cavaler medieval Grifon, atrage imediat atentia prin detaliile redate atat de material cat si de pictura realizata manual. Desigur putem spune ca aceasta figurina care reda un cavaler surprins in postura de lupta este o jucarie educationala, dar in egala masura ea este si o piesa importanta intr-o diorama istorica. Daca esti pasionat de miniaturi aceasta figurina poate decora cu succes un birou sau un raft in biblioteca.

  • Figurina Papo Cavaler medieval Grifon, este un excelent cadou pentru toti cei carora indragesc perioada medievala
  • Cavalerii medievali erau cei mai de temut si mai bine protejati razboinici de pe campul de lupta, in timp ce in afara acestuia, ei se numarau printre membrii cei mai imbracati si la moda, avand cele mai bune maniere in societate. A ajunge la acest statut ridicat, era dificil. Cerintele includeau sa fi fost descendenti ai familiilor aristocratice, sa aiba o pregatire timpurie inca din copilarie, sa aiba bani pentru arme, cai si scutieri si sa cunoasca regulile cavaleriei. Barbatii trebuiau sa arate bine, sa aiba haine fine, un blazon atractiv, notabil dar si abilitatea de a recita poezii si cantece, daca doreau sa se ridice in varful elitist al societatii medievale.
  • Micutii vor fi fascinati de povestile ce se pot contura in jurul acestei frumoase jucarii sau de jocurile pe care le pot avea alaturi de prietenii lor. Figurina este stabila, placuta la atingere, ideala pentru distractia copiilor.
    Cavalerul medieval cu blazon Grifon, este perfect pentru a fi oferit cadou persoanelor care iubesc sa colectioneze miniaturi. Figurina poate fi folosita ca decor in cadrul unor evenimente tematice sau ca piesa speciala intr-o colectie deosebita.
  • Figurina papo Cavaler medieval Grifon poate fi transmisa din generatie in generatie, ea fiind fabricata dintr-un plastic special care isi pastreaza proprietatile mult timp.Nu contine substante toxice.
  • Dimensiuni: 7x5x8.5 cm
  • Greutate: 32 g
  • Varsta +3 ani

Colectie Papo
Scroll