Figurina Papo Fluture Coada de randunicaPentru cei care vor sa-si educe copii prin joc aceasta figurina Fluture Coada de Randunica de la Papo este indispensabila mai ales alaturi de omidaDaca esti pasionat de insecte si vrei sa imparti pasiunea ta cu cei mici colectiile noastre de figurine miniaturale vor adauga momente memorabile pentru totiFluturele este o insecta din ordinul Lepidoptera Diversele modele formate pe aripile colorate si zborul lor extravagant

Figurina Papo - Fluture cu Coada de randunica P50278

Cod produs: 0000232421

Brand: Papo

Colectie: Papo

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Figurina Papo Fluture Coada de randunica


Pentru cei care vor sa-si educe copii prin joc, aceasta figurina Fluture Coada de Randunica de la Papo, este indispensabila mai ales alaturi de omida.
Daca esti pasionat de insecte si vrei sa imparti pasiunea ta cu cei mici colectiile noastre de figurine miniaturale, vor adauga momente memorabile pentru toti.
Fluturele este o insecta din ordinul Lepidoptera. Diversele modele formate pe aripile colorate si zborul lor extravagant si gratios au facut ca observarea fluturilor sa devina un hobby popular.
Stiai ca, Fluturele Coada de Randunica este foarte raspandit? Il italnim in Europa, America de Nord, Africa si Asia. In Romania este considerat un fluture comun, il putem intalni in toate zonele din tara, de la mare si pana in zonele montane.


Figurina Papo-Fluture Coada de Randunica este o jucarie pictata manual care atrage prin detaliile care redau infatisarea insectei vii.
Figurina Papo-Fluture Coada de Randunica este o jucarie educationala, care poate fi colectionata atat de copii cat si de adulti!
Materialele din care sunt fabricate aceste figurine nu contin substante toxice.
Dimensiuni: 6 x 5 x 4 cm
Greutate: 5g


Colectie Papo
Scroll