Figurina Papo-Macaleandru este o jucarie colectionabila fabricata din cel mai andurant plastic cu detalii extraordinar de fine care o fac sa arate exact ca pasarea vie Jucaria Papo Macaleandru este un cadou interesant cu nota educationala perfect pentru copiii si adultii care iubesc pasareleleCe stim despre Macaleandru Acesta mai este numit si gusa rosie este o mica pasare migratoare sau partial migratoare cantatoare insectivora cu aspect dragut penajul de deasupra este

Figurina Papo Macaleandru P50275

Cod produs: 0000229232

Brand: Papo

Colectie: Papo

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Figurina Papo-Macaleandru este o jucarie colectionabila, fabricata din cel mai andurant plastic, cu detalii extraordinar de fine care o fac sa arate exact ca pasarea vie. Jucaria Papo Macaleandru este un cadou interesant, cu nota educationala, perfect pentru copiii si adultii care iubesc pasarelele.

Ce stim despre Macaleandru? Acesta mai este numit si gusa rosie, este o mica pasare migratoare sau partial migratoare, cantatoare, insectivora, cu aspect dragut, penajul de deasupra este brun-masliniu, partile laterale ale capului, gatului, gatlejul (gusa) si pieptul rosu-portocalii, abdomenul albicios. Macaleandrul are un areal mare de cuibarit, care se intinde din Europa pana in Siberia, nordul Africii si Turcia. Arealul de iernare se intinde din Marea Britanie pana in vestul si sudul Europei, Orientul Mijlociu, sud-vestul Asiei si nord-estul Africii. Populatiile din nordul Europei sunt migratoare, iar cele din sudul Europei partial migratoare.

Nu contine substante toxice.
Dimensiune: 4 x 2 x 2 cm
Greutate: 10 g
Varsta 3+


Colectie Papo
Scroll