Setul de figurine Papo Cowgirl si cal ii invita pe toti cei mici intr-o cursa fabuloasa imaginara cu adevarat deosebita in lumea western modernaFigurina Papo Set Cowgirl si cal este o jucarie pictata manual care atrage prin detaliile sale care redau cexcelent infatisarea personajelor realeMicutii vor fi fascinati de povestile ce se pot contura in jurul acestei frumoase jucarii sau de jocurile pe care le pot avea alaturi de prietenii lor Figurinele sunt stabile placute

FIGURINA PAPO SET COWGIRL (VACARITA) PE CAL P51566

Cod produs: 0000217521

Brand: Papo

Colectie: Papo

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul de figurine Papo Cowgirl si cal ii invita pe toti cei mici intr-o cursa fabuloasa, imaginara, cu adevarat deosebita in lumea western moderna!

Figurina Papo Set Cowgirl si cal este o jucarie pictata manual care atrage prin detaliile sale care redau cexcelent infatisarea personajelor reale.

Micutii vor fi fascinati de povestile ce se pot contura in jurul acestei frumoase jucarii sau de jocurile pe care le pot avea alaturi de prietenii lor. Figurinele sunt stabile, placute la atingere, ideale pentru distractia copiilor. Produsul este perfect pentru a fi oferit cadou persoanelor care iubesc aceste frumoase animale. Figurina poate fi folosita ca decor in cadrul unor evenimente tematice sau ca piesa speciala intr-o colectie deosebita.

Figurina Papo-Set Cowgirl si cal este o jucarie educationala, care poate fi colectionata atat de copii cat si de adulti! Acum poti crea propriaul tau ranch (ferma) o lume mult mediatizata in America!
Nu contine substante toxice.
Dimensiuni: 10x16x19 cm
Greutate: 200 g


Colectie Papo
Scroll