Profit societate de consum indatorare noi forme de sclavie dependen&539;a de elite inculte singura cultura a acestor elite ale umbrei fiind cea a banului om-consumator om-dator om-dependent om-de-nimic…Care este rolul serviciilor secrete in toata aceasta nebunie a luptei pentru putere &537;i domina&539;ie planetara Abia acum au intrat serviciile secrete in acest vortex sau sunt implicate de cand exista oameni interese &537;i putereRaspunsul autorilor

Fratia spionilor

de Gabriel Nastase , Bogdan A. Papadie

Cod produs: 0000248109

Editura: Neverland

Data aparitie: 2023

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9602-60-7

Numar de pagini: 256

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Profit, societate de consum, indatorare, noi forme de sclavie, dependența de elite inculte (singura cultura a acestor elite ale umbrei fiind cea a banului), om-consumator, om-dator, om-dependent, om-de-nimic…

Care este rolul serviciilor secrete in toata aceasta nebunie a luptei pentru putere și dominație planetara? Abia acum au intrat serviciile secrete in acest vortex, sau sunt implicate de cand exista oameni, interese și putere?

Raspunsul autorilor este acela ca exista, de cand lumea și pamantul, un razboi continuu fara de care n-ar exista nici gandul, nici securitatea, nici lumea și nici viața. Acest razboi se numește cunoaștere, care inseamna informație asimilata, adica nedeterminare inlaturata. Iar serviciile de informații sunt senzorii, ochii, urechile, analizatorii și sintetizatorii informației, care este esența ființei umane, a societații, a securitații și a vieții.

Cartea de fața schițeaza istoria spionajului mondial și regruparea forțelor implicate de-a lungul veacurilor in confruntarile secrete. Se dorește a fi o introducere in lumea discreta a spionajului, necesara pentru a ințelege mai bine faptele și deciziile eroilor implicați in decizii care influențeaza viața tuturor oamenilor.


Data aparitie 2023
Editie Editia I
ISBN 978-606-9602-60-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 256
Tip coperta Necartonat
Autor

Gabriel Nastase , Bogdan A. Papadie

Numar pagini 256
Scroll