Cativa prieteni se hotarasc sa-si petreaca noaptea intr-o padure si sa participe la un joc numit Fright Night Desi parea o idee buna totul se da peste cap si devine terifi antin acest horror psihologic numai bun de citit in vacantaSofi a nu-i chiar sigura ca Fright Night e un joc distractiv A propus sa mearga cu totii in padure doar pentru a se apropia mai mult de Dylan de care e indragostita Acum ca se afl a toti in acel loc ideea i se pare total neinspirata Totusi au

Fright Night

de Maren Stoff els

Cod produs: 0000220819

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-973-958-7

Numar de pagini: 224

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cativa prieteni se hotarasc sa-si petreaca noaptea intr-o padure si sa participe la un joc numit Fright Night. Desi parea o idee buna, totul se da peste cap si devine terifi antin acest horror psihologic numai bun de citit in vacanta.

Sofi a nu-i chiar sigura ca Fright Night e un joc distractiv. A propus sa mearga cu totii in padure doar pentru a se apropia mai mult de Dylan, de care e indragostita. Acum, ca se afl a toti in acel loc, ideea i se pare total neinspirata. Totusi, au primit asigurari ca jocul e sigur. Exista chiar si un safe word in cazul in care lucrurile devin prea intense. Si chiar asta se intampla: Sofi a si prietenii ei sunt fortati sa se confrunte cu cele mai profunde temeri si... e prea tarziu sa dea inapoi.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-973-958-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 224
Tip coperta Necartonat
Autor

Maren Stoff els

Numar pagini 224
Scroll