Geanta umar de culoare bleumarin compartiment special pentru tableta capacitate 4 litri 1 compartiment material bumbac  poliester bareta gentii este ajustabila pentru un confort sporit lungimea baretei este de aproximativ 80 cm dimensiune 23x27x7 cm geanta poate fi transportata pe umar cu ajutorul baretei inchidere cu fermoar 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi 2 buzunare interioare pentru depozitare accesorii si gadgeturi stil casual si de zi cu
- 15%

Geanta de umar pentru barbati, cu compartiment pentru tableta Pepe Jeans Court 23x27x7 cm 71356.32

Cod produs: 0000235481

Colectie: Pepe Jeans London

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta umar de culoare bleumarin, compartiment special pentru tableta, capacitate 4 litri, 1 compartiment, material bumbac + poliester, bareta gentii este ajustabila pentru un confort sporit, lungimea baretei este de aproximativ 80 cm, dimensiune 23x27x7 cm, geanta poate fi transportat(a): pe umar cu ajutorul baretei, inchidere cu fermoar, 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi, 2 buzunare interioare pentru depozitare accesorii si gadgeturi, stil casual si de zi cu zi.

Colectie de accesorii pentru barbati, Pepe Jeans Court se caracterizeaza prin simplitatea sa marcata de stil! Realizata din bumbac rigid, cu detalii din denim, gamele pe culoarea neagru si bleumarin iti vor pune in evidenta stilul tau inconfundabil. Ia cu tine una dintre piesele colectiei, fie mici, fie mari, cu compartiment pentru tableta! Iti vor face momentele placute!

Geanta umar / Geanta tableta cu licenta Pepe Jeans London, colectia Pepe Jeans Court, recomandata pentru barbati. Geanta tableta are un compartiment principal capitonat pentru a transporta un tableta.


Colectie Pepe Jeans London
Scroll