Geanta cu bareta lunga Gorjuss Little WingsGeanta cu bareta lunga Gorjuss Little Wings - un accesoriu must-have pentru orice mica fashionistaGeanta este alcatuita din 3 compartimente principale pentru a iti putea pastra toate lucrurile esentiale precum si un buzunar interior cu fermoar si buzunar slip suport pentru card si clema pentru chei Pentru completarea design-ului geanta este accesorizata cu un breloc

Geanta fashion bareta lunga Gorjuss - Little Wings 1027GJ02

Cod produs: 0000213326

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta cu bareta lunga Gorjuss Little Wings

Geanta cu bareta lunga Gorjuss Little Wings - un accesoriu must-have pentru orice mica fashionista!

  • Geanta este alcatuita din 3 compartimente principale pentru a iti putea pastra toate lucrurile esentiale, precum si un buzunar interior cu fermoar si buzunar slip, suport pentru card si clema pentru chei. Pentru completarea design-ului, geanta este accesorizata cu un breloc dragut.
  • Geanta cu bareta lunga Gorjuss Little Wings poate fi purtata pe umar sau i se poate detasa bareta pentru a fi un accesoriu plic. Include trei sectiuni diferite inchise cu un singur fermoar si are o captuseala interioara deosebita, dungata. Perfecta pentru a completa tinuta zilnica a oricarei domnisoare, geanta Gorjuss este un must-have pentru orice garderoba.
  • Dimensiuni: 19.5 x 27 x 2.5

Colectie Santoro
Scroll