Geanta cumparaturi Gorjuss - To The Ends Of The EarthDimensiuni 255 x 355 x 95 cmColectie limitataDesign deosebit To The Ends Of The EarthInchidere magneticaBreloc tip ciucure cu margeleLogo din lemn gravatDaca esti nascuta intr-un semn zodiacal de pamant Taur Fecioara sau Capricorn geanta de cumparaturi Gorjuss To The Ends Of The Earth este pentru

Geanta pentru cumparaturi Gorjuss To The Ends Of The Earth 290GJ21

Cod produs: 0000247520

Brand: SANTORO

Colectie: SANTORO

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta cumparaturi Gorjuss - To The Ends Of The Earth

  • Dimensiuni: 25.5 x 35.5 x 9.5 cm
  • Colectie limitata
  • Design deosebit To The Ends Of The Earth
  • Inchidere magnetica
  • Breloc tip ciucure cu margele
  • Logo din lemn gravat

Daca esti nascuta intr-un semn zodiacal de pamant (Taur, Fecioara sau Capricorn), geanta de cumparaturi Gorjuss To The Ends Of The Earth este pentru tine. Designul To The Ends Of The Earth etaleaza simtul extraordinar al responsabilitatii si dragostea fata de cei dragi.

Geanta cumparaturi Gorjuss To The Ends Of The Earth face parte din colectia Gorjuss Patru Elemente, inspirata din filosofia antica. Patru fete Gorjuss unice au fost create permitandu-va sa va identificati cu propriile semne zodiacale: Apa, Aer, Pamant si Foc, este un produs versatil care poate fi de folos atat la cumparaturile de zi cu zi cat si la scoala, sala de fitness sau alte activitati extra scolare. Interiorul gentii este captusit si are un buzunar care se inchide cu fermoar. Pe fata gentii regasim atasat un breloc sub forma unui ciucure, frumos accesorizat cu margele.


Colectie SANTORO
Scroll