Lucrarea trateaza problematica procesului bugetar din institu&539;iile publice ca entita&539;i opera&539;ionale de baza prin care sistemul bugetar func&539;ioneaza Buna gestiune financiara da eficien&539;a procesului bugetar &537;i de aici putem intui utilitatea lucrarii ca &537;i curs universitarCursul poate fi apreciat nu numai in problematica finan&539;elor publice in general dar mai ales in practica finan&539;elor publice locale inclusiv a autonomiei locale Cursul

Gestiunea financiara a institutiilor publice. Curs universitar

de Elena Dobre

Cod produs: 0000231415

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-26-1499-7

Numar de pagini: 140

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea trateaza problematica procesului bugetar din instituțiile publice ca entitați operaționale de baza prin care sistemul bugetar funcționeaza. Buna gestiune financiara da eficiența procesului bugetar și de aici putem intui utilitatea lucrarii ca și curs universitar.

Cursul poate fi apreciat nu numai in problematica finanțelor publice in general, dar mai ales in practica finanțelor publice locale, inclusiv a autonomiei locale. Cursul ofera studii de caz privind riscurile in gestiunea financiara a serviciilor de utilitați publice locale și prezinta anumite dificultați  in procesul  achiziției publice.

Cu toate provocarile și dificultațile ocazionate, țara noastra a parcurs o reforma profunda de modernizare și adecvare  a administrației publice la contextul european.

In contextul integrarii țarii noastre in Uniunea Europeana, politicile bugetare naționale sunt influențate in mare masura de politicile publice europene și in mod specific de politica de coeziune regionala a Uniunii Europene. Abordarea dezvoltarii economiei locale reclama aplicarea adecvata a principiilor, parametrilor și politicilor de dezvoltare economica locala practicate la nivelul Uniunii Europene.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-26-1499-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 140
Tip coperta Necartonat
Autor

Elena Dobre

Numar pagini 140
Scroll